IOS 1 bin TL ucuza se2 128 GB mi 1 bin TL pahalıya xs max 256 GB aciiiiiiiiill

Kararsız.com

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba arkadaşlar bu son konum yarın sabah telefon almaya gidiceğim fiyatları karıştırmayın 1 bin TL ucuza se2 128 GB mi 1 bin TL pahalıya xs max 256 GB mi acilllllll

XS Max.

Hocam hangisi biriniz xs max birinize demiş kamera önemli oyun oynarım video izlerim bide uzun kullanırım iphone 7 bile alsam 7 yıl kullanırım boyut çokda önemli değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1bin TL ne kadar oluyor?
1 i yanlışlıkla yazdım

XS Max, kamera, panel, ekran orani, sogutma ve pil olarak daha iyi. SE2 ise fazladan 1 veya 2 yil guncelleme alacak, bunun yani sira CPU ve GPU'da daha guclu olan SoC'u var.

Benim tavsiyem XS Max alman yonunde, her halukarda daha iyi deneyim yasatir.

XS Max, kamera, panel, ekran orani, sogutma ve pil olarak daha iyi. SE2 ise fazladan 1 veya 2 yil guncelleme alacak, bunun yani sira CPU ve GPU'da daha guclu olan SoC'u var.

Teşekkürler hocam açıklayıcı bir yorum oldu

Merhaba arkadaşlar bu son konum yarın sabah telefon almaya gidiceğim fiyatları karıştırmayın 1 bin TL ucuza se2 128 GB mi 1 bin TL pahalıya xs max 256 GB mi acilllllll
XS max her türlü alır bence. SE alsan pili az gider, ekran ufak düzgün oyun oynanmaz, ekran zaten kalitesiz. 1K farkı da depolama farkına say.

SE nin tek avantajı 1 sene daha fazla güncelleme alacak olması.

Hocam siz burdan Baska bir foruma üyemisiniz tanıdık geldi profil fotonuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

XS max her türlü alır bence. SE alsan pili az gider, ekran ufak düzgün oyun oynanmaz, ekran zaten kalitesiz. 1K farkı da depolama farkına say.

SE nin tek avantajı 1 sene daha fazla güncelleme alacak olması.
Ozaman kesin xs max Alicam oyun oynarken se2 ile batarya yetmeyeceği için zaten yanın powerbankda alırsam aynı fiyata gelicek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,927
Üyeler
184,534
Son üye
Ali duvarbaşı
Geri