EmreUzn3
80+ Bronze
bir şey olmaz bu zamana kadar böyle teknolojik bir ülke olduysak devam ederizDostum 5 Yıl Sonra Arjantinden Daha Kötü Duruma Geleceğiz Böyle Giderse
bir şey olmaz bu zamana kadar böyle teknolojik bir ülke olduysak devam ederizDostum 5 Yıl Sonra Arjantinden Daha Kötü Duruma Geleceğiz Böyle Giderse
1yıl de sen onaDostum 5 Yıl Sonra Arjantinden Daha Kötü Duruma Geleceğiz Böyle Giderse
Yazıkbir şey olmaz bu zamana kadar böyle teknolojik bir ülke olduysak devam ederiz
Cahiller kendi ayağına sıktı.Yapacak bir şey Yok Başa Gelen Çekilir Biz Kendi Ayağımıza Sıktık.
Baya pahalı olur bence.Teknolojik ürünler ne kadar olur acaba
ne yazıkla doğru bir şey dedik ya eskiden köydü köy gaz kuyruğu vardı hiç duymadın mı büyüklerinde telefon yoktu telefon şimdi herkes elinde son model telefon (!)Yazık
1yıla degişebilirde 1 2 aya fazla bişey değişeceğini düşünmüyorumCahiller kendi ayağına sıktı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Baya pahalı olur bence.
Geriye Gidiyoruz Sıkıntı Orda
ciddi almayın la makarasına diyoruzYazık
100yıldır gelişmekte olan ülkeyizne yazıkla doğru bir şey dedik ya eskiden köydü köy gaz kuyruğu vardı hiç duymadın mı büyüklerinde telefon yoktu telefon şimdi herkes elinde son model telefon