Arkadaşlar 1 günlük monitorum bozuldu. Eski monitorum çalışıyor ama yenisi çalışmıyor ve aygıt yöneticisinde görünmüyor aynısı ekran kartına oldu driver güncelledim düzeldi. Monitörün menüsü filan hiçbisey açılmıyor. Monitor lenovo legion r24e
Hocam iadeye gidicekİki monitörü aynı anda mı kullanıyorsunuz. Monitöre elektrik geliyor mu menü tuşları açılmıyor demişsiniz.
Elektrik geliyorİki monitörü aynı anda mı kullanıyorsunuz. Monitöre elektrik geliyor mu menü tuşları açılmıyor demişsiniz.
bozulur hocam sanş isi bizim sıfır vespa s300 akusu bitmişti bayiden cıktıktan 1 ay sonra sarj etmemişler türkiyeye gelince oluyor boyle seylerArkadaşlar 1 günlük monitorum bozuldu. Eski monitorum çalışıyor ama yenisi çalışmıyor ve aygıt yöneticisinde görünmüyor aynısı ekran kartına oldu driver güncelledim düzeldi. Monitörün menüsü filan hiçbisey açılmıyor. Monitor lenovo legion r24e
Hocam ilk alınca çalısıp sonra bi anda bozulması garip. Sade benim başıma gelir boyle şeyler. Eski mousemi garantiye yolladık geldi bidaha bozuldu bidaha yolladık ama en son parasını aldıkbozulur hocam sanş isi bizim sıfır vespa s300 akusu bitmişti bayiden cıktıktan 1 ay sonra sarj etmemişler türkiyeye gelince oluyor boyle seyler