Yardım 1 günluk monitor bozuldu

efeamaefe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
263
Arkadaşlar 1 günlük monitorum bozuldu. Eski monitorum çalışıyor ama yenisi çalışmıyor ve aygıt yöneticisinde görünmüyor aynısı ekran kartına oldu driver güncelledim düzeldi. Monitörün menüsü filan hiçbisey açılmıyor. Monitor lenovo legion r24e

İki monitörü aynı anda mı kullanıyorsunuz. Monitöre elektrik geliyor mu menü tuşları açılmıyor demişsiniz.

Arkadaşlar 1 günlük monitorum bozuldu. Eski monitorum çalışıyor ama yenisi çalışmıyor ve aygıt yöneticisinde görünmüyor aynısı ekran kartına oldu driver güncelledim düzeldi. Monitörün menüsü filan hiçbisey açılmıyor. Monitor lenovo legion r24e
bozulur hocam sanş isi bizim sıfır vespa s300 akusu bitmişti bayiden cıktıktan 1 ay sonra sarj etmemişler türkiyeye gelince oluyor boyle seyler

nereden satın aldıysan bir test ettir kanka eğer gerçekten bozuksa değişim iste

bozulur hocam sanş isi bizim sıfır vespa s300 akusu bitmişti bayiden cıktıktan 1 ay sonra sarj etmemişler türkiyeye gelince oluyor boyle seyler
Hocam ilk alınca çalısıp sonra bi anda bozulması garip. Sade benim başıma gelir boyle şeyler. Eski mousemi garantiye yolladık geldi bidaha bozuldu bidaha yolladık ama en son parasını aldık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,520
Üyeler
174,890
Son üye
FurkanKılıç213
Geri