Neler Yeni

1 Senelik SteelSeries Rival 3 Sol Tık Arızası

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Furkan DÜNDAR
1 senedir sıkıntısız kullandığım ve beni oldukça tatmin eden mouse'um bugün ilk arızasını verdi. Oyun oynuyordum ve bir anda sol tık tepki vermemeye başladı. Oyunu kapattım masaüstünde bir şeylere tıklayıp denedim. Bazen algılamıyor bazen 2 veya 3 tık basıyor. Tüm gücümle sert baskı uyguladığımda dünkü gibi sıkıntısız çalışıyor. Fakat normal bir şekilde bastığımda kafasına göre tepki veriyor. Yapmam gereken şey nedir ?

FRAX

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
garanrtiye yolla

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Furkan DÜNDAR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
garanrtiye yolla
Nereye yazacağım konusunda yardımcı olur musun? SteelSeries destek yazıyorum ama bana mail yollayacağım bir yer göstermiyor. 5 Dakikadır bi destek kısımı arıyorum.

FRAX

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
nerden satın aldıysan oraya git yada müşteri hizmetlerini ara yardımcı olurlar

Afur

80+

BeKo'O

80+ Silver
Switch'i bozulmuş, garantiye yollayın hallederler

Techno08

80+ Gold
kutusu ve garanti belgesini kaybetmediysen garantiye yollayabilirsin. muhtemelen yenisini gönderirler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Furkan DÜNDAR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Despec Bilgisayar. > [email protected] buraya yazarsan yardımcı olurlar.
kutusu ve garanti belgesini kaybetmediysen garantiye yollayabilirsin. muhtemelen yenisini gönderirler.
Switch'i bozulmuş, garantiye yollayın hallederler
Mouse'u Bimden almıştım. Verdiğiniz mail'e yazdım yolladım geri dönüş bekliyorum. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum yani garanti durumu ne yapılır nasıl olur bilmiyorum. Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum.

Afur

80+
Mouse'u Bimden almıştım. Verdiğiniz mail'e yazdım yolladım geri dönüş bekliyorum. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum yani garanti durumu ne yapılır nasıl olur bilmiyorum. Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum.
Geçen sene faremi göndermiştim tekerlek kısmından gıcırdama sesi geliyor diye. 1 hafta içerisinde yeni fareyi gönderdiler bir problem yaşamadım. Sitesinden baktım alıcı ödemeli ürün gönderimi kabul etmiyorlarmış ben gönderdiğimde böyle bir şey yoktu. Hazır despec'e yazdınız onu da bir sorun kargo ücretini kim karşılayacak diye. Kargo konusunda cevap aldığınızda buradan beni bilgilendirin lütfen merak ettim şahsen.

Keremg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Kerem Güven
Bende 2 ay önce bimden aldım kenarları soyuldu. Gondersek yenisini gonderirlermi

Top Bottom