1 SMS karşı tarafa 3 defa gidiyor

zerou

80+
Reaksiyon skoru
7
telefonu yeni aldım. aldığımdan beridir bu şekilde telefonun tüm güncellemelerini yaptım ve telefondan yapabileceğim tüm ayarları kurcaladım. 3G olarak ayarlayınca sorun çözülüyor 4.5/5G de sorun oluyor. 3 SMS karşı tarafa iki dk aralaıklar ile gidiyor o sırada ben 1 SMSi gönderiliyor olarak görüyorum 3.SMS karşı tarafa ulaştığında gönderildiye dönüyor hata mesajı almıyorum. turkcell ile konuşum simi yeniden başlattılar sorunu geçici olarak çözdü yaklaşık 1 saat sonra tekrardan bozuldu.

telefon nothing phone 1 burada da benim ile birlikte alan bir çok kişi olmuştu onlarda böyle bir sorun var mıdır? servise göndermem gerekiyor mu telefonu yoksa sorun turkcell kaynaklı mı?

Eyvah bunu dediğiniz iyi oldu millet baya np1 almayı düşünüyordu kronik mi ki acaba yoksa simden mi kaynaklı entrasan bir şey

sim kartı başka telefonda denediğim de sorun olmuyor. iki hattım var ikiside turkcell iki hatta da aynı sorunu yaşıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eyvah bunu dediğiniz iyi oldu millet baya np1 almayı düşünüyordu kronik mi ki acaba yoksa simden mi kaynaklı entrasan bir şey
kronik mi biilmiyorum. np1 kullananlar kontrol edip dönebilirler ise güzel olur.

Geri