her telefon için tekrardan pasaport kaydı yaptırmanız lazım diye biliyorum hocam1 tane yd 14 pro maxim var
1 tane'de 15 pro max alacağım ama tr Kayıt Açtırabilir miyim 14 Pro Maxime 2 telefon kullanabilir miyim
(Not) (Akıl Vermeyin Soruma Cevap verin)
hocam burada öneri istiyorsun her kafadan farklı bi ses çıkıyo adam haklı bence bunu istemekte(Not) (Akıl Vermeyin Soruma Cevap verin)
Çok yanlış bir üslup.
Akıl vermeyin hocam (!)hocam burada öneri istiyorsun her kafadan farklı bi ses çıkıyo adam haklı bence bunu istemekte
Öyle olmazHayır birisini peder beye vereceğim kendi adıma almam gerek ama
15 Pro Max Satın alacağım kendime TR
şey mi diyorsun 1 kayda 2 cihaz
benim eniştem öyle yapmıştı geçen yıl arkadaşıyla tel aldı 6 bini yarı yarı yaparak tek pasodan yaptılar
Yanlış anladınızher telefon için tekrardan pasaport kaydı yaptırmanız lazım diye biliyorum hocam
yani 14 e kayıt yaptınız 15te aktif olmuyor
Öyle olmaz
.Yanlış anladınız
Kendi Mevcut telefonum yd kayıtsız Ben bunu kendi adıma kayıt ettirip peder beye vereceğim
Yerine 15 pro max Tr Alacağım adıma 2 tel sorun olur mu
sorun olmaz birini tr den alıyorsun zaten peder 3 yıl sadece senin adına kayıtlı hatla kullanabilir 14pm iYanlış anladınız
Kendi Mevcut telefonum yd kayıtsız Ben bunu kendi adıma kayıt ettirip peder beye vereceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:
.
he onu bilmiyorumYanlış anladınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
.