Sen sıfırdan yeni bir sistem mi diziyorsun?F/P 1 TB SATA SSD önerir misiniz?
Yok R5 2600'üm vardı, ekran kartını idarelik almıştım, GTX 1660 serisinden bir kart almaya karar verdim, yanına da SSD alacağım.Sen sıfırdan yeni bir sistem mi diziyorsun?
Bütçenin fazlasını ekran kartına ayırıp, kalanına göre SSD alman daha iyi olabilir.Yok R5 2600'üm vardı, ekran kartını idarelik almıştım, GTX 1660 serisinden bir kart almaya karar verdim, yanına da SSD alacağım.
256 GB SSD'im var aslında benim ama oyunlar için yetmiyor. 2 TB HDD alıp ucuza mı çözsem?Bütçenin fazlasını ekran kartına ayırıp, kalanına göre SSD alman daha iyi olabilir.
1 TB SSD'ler yaklaşık olarak 850/1.000 TL civarında oluyor.
Depolama kısmını daha ucuza da çözebilirsin gibi.
7200 RPM 1 TB ile de çözebilirsin. 275/300 TL civarında fiyatları.256 GB SSD'im var aslında benim ama oyunlar için yetmiyor. 2 TB HDD alıp ucuza mı çözsem?
270 TL'ye buldum internette, drop yaşamam umarım.7200 RPM 1 TB ile de çözebilirsin. 275/300 TL civarında fiyatları.
Hangi oyun için alıyorsun?270 TL'ye buldum internette, drop yaşamam umarım.
Just Cause 1-2-3-4, ETS2 tüm DLC'leri ile, GTA V ve The Crew 2. Bunlar güncel olarak oynuyorum, oynayacağım.Hangi oyun için alıyorsun?
Cuma günü parayı ekran kartına yatırırsın. Kalan ile de 1 TB HDD alırsın. En uygun hali bu görünüyor.Just Cause 1-2-3-4, ETS2 tüm DLC'leri ile, GTA V ve The Crew 2. Bunlar güncel olarak oynuyorum, oynayacağım.