Kaporta Eray
80+ Bronze
2 steam hesabım var 2sindende steam guard kullanmam gerekiyor telefondaki hesaptan çıkış yapmadan diğer steam hesabımı nasıl steam guard bağlayabilirim ?
çıkış yapıp bağlayabilirsin merak etme guard kaybolmuyor çıkış yapsan da orada hep gözüküyor. Ama dikkat et hesaplardan biri vac yerse diğeri de yiyebilir2 steam hesabım var 2sindende steam guard kullanmam gerekiyor telefondaki hesaptan çıkış yapmadan diğer steam hesabımı nasıl steam guard bağlayabilirim ?
LAN VACLI HESABA BAGLADIM ASDPOMQWASDOPAĞDOASDOASDASDçıkış yapıp bağlayabilirsin merak etme guard kaybolmuyor çıkış yapsan da orada hep gözüküyor. Ama dikkat et hesaplardan biri vac yerse diğeri de yiyebilir
Alakası yok.Ama dikkat et hesaplardan biri vac yerse diğeri de yiyebilir
Tamamdır cano saol <3Alakası yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yeni mobil Steam'de iki hesabını da ekleyip çıkış yapmadan hızlıca geçiş yapabiliyorsun. İkisinin kodunu da hangisinde olursa olsun alabilirsin.
o şekilde ban yiyenler oldu diye biliyorum. Ben yaşamadım ama internette görmüştümAlakası yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yeni mobil Steam'de iki hesabını da ekleyip çıkış yapmadan hızlıca geçiş yapabiliyorsun. İkisinin kodunu da hangisinde olursa olsun alabilirsin.
Ben kullanıyorum hocam imkansız bir şey o. Vac sadece tek hesaba atılır.o şekilde ban yiyenler oldu diye biliyorum. Ben yaşamadım ama internette görmüştüm
yemiyo rahat ol 2 yıldır kullanıyorum sorun yok.LAN VACLI HESABA BAGLADIM ASDPOMQWASDOPAĞDOASDOASDASD
Yok olmuyor, az önce sordum arkadaşa.o şekilde ban yiyenler oldu diye biliyorum. Ben yaşamadım ama internette görmüştüm