Neler Yeni

1 yıla yakın süredir bedava spotify premium kullanıyorum bu para nerde

Oğuz Gómez Garica

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuzhan Şener
ininal cüzdandan sanal kart açıp spotifyın vermiş olduğu 3 ay bedava samsung paketini kullanıyorum ama bunun parası nereye gidiyor çünkü 3 ay sonra 17 lira yazıyor pakette bu para bi şekilde beni bulurmu

İntel Xeon

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
ininal cüzdandan sanal kart açıp spotifyın vermiş olduğu 3 ay bedava samsung paketini kullanıyorum ama bunun parası nereye gidiyor çünkü 3 ay sonra 17 lira yazıyor pakette bu para bi şekilde beni bulurmu
telefon numarandan kesilebilir eğer telefon numaran faturalıysa zaten çokton ögrenirdiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Muhammed Poyraz
Olayı anlamadım ki 3 ay kullandın ama 3 ayı geçmesine rağmen ücret mi kesilmiyor?

Oğuz Gómez Garica

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuzhan Şener
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Olayı anlamadım ki 3 ay kullandın ama 3 ayı geçmesine rağmen ücret mi kesilmiyor?
nerdeyse 1 yıldır kullanıyorum hesap değiştirerek ama hiç para kesilmedi birinde paycell den almıştım ondada 1 2 hafta para kesmeye çalıştı sonra kesemedi

Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Melih Sahtiyan
İlgilendiği Kategoriler
yazılım, pc toplama,Bully Maguire
benim spotify ininala bağlı para olmadığında ödeme alınamadı diyor bi süre sonra da reklamlarla beni çileden çıkarıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Muhammed Poyraz
Kanka bilemedim ama senede 200 lira yapıyor zaten sonradan çıksa da çok koymaz ama merak ediyorsan spotifaya ticket at veya spotifay hesap detaylarına gir ve oradan ödeme yöntemlerini bi kontrol et belki başka bir ödeme şekli vardır.

Oğuz Gómez Garica

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuzhan Şener
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benim spotify ininala bağlı para olmadığında ödeme alınamadı diyor bi süre sonra da reklamlarla beni çileden çıkarıyor
bana hiç mesaj gelmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka bilemedim ama senede 200 lira yapıyor zaten sonradan çıksa da çok koymaz ama merak ediyorsan spotifaya ticket at veya spotifay hesap detaylarına gir ve oradan ödeme yöntemlerini bi kontrol et belki başka bir ödeme şekli vardır.
200 lira değilya 5 tane hesaba almıştım 85 lira ediyor

Oğuz Gómez Garica

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuzhan Şener
hesap detaylarında ödenen tutar 0 tl olarak gözüküyor ama pakette 3 ay sonra 17 lira yazıyodu
Eee 5 hesaptan da ücret kesilmiyor mu şimdi?
hiç birinden kesilmedi

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
nerdeyse 1 yıldır kullanıyorum hesap değiştirerek ama hiç para kesilmedi birinde paycell den almıştım ondada 1 2 hafta para kesmeye çalıştı sonra kesemedi
Sanal kart ta para olmadığı sürece kesemez ne demek istediğini biliyorum
Ama kartları kapatmıyorsan para yüklendiğinde direk keser

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,338
Üyeler
166,738
Son üye
kadircanss
Top Bottom