Dershaneler En Düşük 10K , Verdikleri Test Kitaplarını Beğenmezseniz 3K'da Kitap Alırsınız. Tabi Bu En Az. Adam Gibi Dershaneler 12-15 Arası.Arkadaşlar 1yıllık yks hazırlanma ücreti tahminen ne kadar olur? (Dershane ücreti kitap ücreti falan)
12-15K mı ASPDPASMPASMDPĞQWÖADSĞPĞADADSDershaneler En Düşük 10K , Verdikleri Test Kitaplarını Beğenmezseniz 3K'da Kitap Alırsınız. Tabi Bu En Az. Adam Gibi Dershaneler 12-15 Arası.
5k ya nerde dershane var ? :d12-15K mı ASPDPASMPASMDPĞQWÖADSĞPĞADADS
kolej falanmı sanıyorsun kanka 5-7 arası çok rahat gidebilirsin dershaneye.
benim bu yıl 7 bine kayıt olduğum dershane 20 bin yapmış fiyatlarını aldığım kitaplarda yaklaşık 3500 tl daha 500 tl ye deneme vb alıcam ben 11 bin tl ye kapatırım gibime geliyor ama gelecek sene durum daha da vahim olabilirDershaneler En Düşük 10K , Verdikleri Test Kitaplarını Beğenmezseniz 3K'da Kitap Alırsınız. Tabi Bu En Az. Adam Gibi Dershaneler 12-15 Arası.
Bayburtta Falan Mı Yaşıyorsunuz ? En Düşük Dershane 10k'dan Başlıyor Ne 5-7'si ?12-15K mı ASPDPASMPASMDPĞQWÖADSĞPĞADADS
5kya alabileceğin maks dershane verimi vechiron tyt olur12-15K mı ASPDPASMPASMDPĞQWÖADSĞPĞADADS
küçük illerde oyle o kardesim istanbulda ankarada 5 k 7kya gunah bile satmazlar12-15K mı ASPDPASMPASMDPĞQWÖADSĞPĞADADS
Kayseride en iyi dershaneler 5-8 k arası 15k diyorsunuz kanka ASÖDQWÖĞPAÖĞASPDSDA5k ya nerde dershane var ? :d
ya sınıflar 50 kişiliktir ya da 1 öğretmen 15 sınıfa giriyordur :dKayseride en iyi dershaneler 5-8 k arası 15k diyorsunuz kanka ASÖDQWÖĞPAÖĞASPDSDA
Mesaj otomatik birleştirildi:
Diğer illeri bilemem 15k diyince arkadaş burda ted koleji 18k bohohhoyt
9 kişilik sınıflar. Devam edecekmisin yoksa dershaneden anlık atmasını isteyeyimmi ikiz kardeşiminya sınıflar 50 kişiliktir ya da 1 öğretmen 15 sınıfa giriyordur :d
Aga Afedersin Ama Bilip Bilmeden Neden Konuşuyorsun ?Kayseride en iyi dershaneler 5-8 k arası 15k diyorsunuz kanka ASÖDQWÖĞPAÖĞASPDSDA
Mesaj otomatik birleştirildi:
Diğer illeri bilemem 15k diyince arkadaş burda ted koleji 18k bohohhoyt
Ben ankarada 5-8k gibi bir cümle kullandığımı hatırlamıyorum.Aga Afedersin Ama Bilip Bilmeden Neden Konuşuyorsun ?
En Kötü Dershane 10K'dan Başlıyor Ankarada. Kızılayda VS. 16K En az.
Neden bilmeden Konuşuyorsunuz anlamadım ki ?