Neler Yeni

10.000 TL Kasa + Monitör toplama

SummerZZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert Ali Serdaroğlu
Sizce ne değişmeli ? önerilerinizi bekliyorum.

işlemci-r5 3600
ekran kartı-sapphire rx5700xt nitro+
anakart-b450s2h
ram-G.Skill Ripjaws V (2X8) 3200MHz DDR4
ssd-Samsung 860 EVO
psu-Cooler Master MWE White 650
kasa-Dark Guardian
monitör- aoc24g2u

WRİEZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Ser
Bana kalırsa tabii ki bu sizin tercihiniz fakat ekran kartı tarafında nvidia tercih edebilirsiniz.Nvidia ekran kartı kullanırsanız oyun oynarken kayıt vb alacaksanız nvenc bu konuda çok yardımcı oluyor.Fps kaybını baya düşürüyor.Yazılım ve driven olarak nvidia daha iyi olabilir belki.Fakat tercih sizin tercihinizdir.Kafanızın çok karışmasına müsaade etmeyin keyfinize göre yani.Ayrıca şunuda hatırlatmakta fayda var ryzen 5 3600 gayat güzel işlemci fakat stok soğutucusu biraz yetersiz kalabiliyor.Bir adet cpu için fan veya sıvı soğutma tercih ederseniz sıkıntı yaşamazsınız.

Artorias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mehmet Ergen
Sizce ne değişmeli ? önerilerinizi bekliyorum.

işlemci-r5 3600
ekran kartı-sapphire rx5700xt nitro+
anakart-b450s2h
ram-G.Skill Ripjaws V (2X8) 3200MHz DDR4
ssd-Samsung 860 EVO
PSU-Cooler Master MWE White 650
kasa-Dark Guardian
monitör- aoc24g2u
pahalı geldi bana

SummerZZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert Ali Serdaroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bana kalırsa tabii ki bu sizin tercihiniz fakat ekran kartı tarafında nvidia tercih edebilirsiniz.Nvidia ekran kartı kullanırsanız oyun oynarken kayıt vb alacaksanız nvenc bu konuda çok yardımcı oluyor.Fps kaybını baya düşürüyor.Yazılım ve driven olarak nvidia daha iyi olabilir belki.Fakat tercih sizin tercihinizdir.Kafanızın çok karışmasına müsaade etmeyin keyfinize göre yani.Ayrıca şunuda hatırlatmakta fayda var ryzen 5 3600 gayat güzel işlemci fakat stok soğutucusu biraz yetersiz kalabiliyor.Bir adet cpu için fan veya sıvı soğutma tercih ederseniz sıkıntı yaşamazsınız.
Yorum için teşekkürler
Amd seçtim çünkü daha çok oyun ve yazılım için kullanıcağım ve evet bende kule tipi soğutucu almayı düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

pahalı geldi bana
Sence nasıl olmalıydı sistem yardımcı olursan sevinirim.

Top Bottom