Arkadaşlar bu sistemi 1yıl içinde herhangi bir zaman diliminde alabilirim ona göre önere bilirsiniz @kandes22 @crazyreign @DonanımFikir
Önce bi o zaman gelsin ondan sonra önerelimArkadaşlar bu sistemi 1yıl içinde herhangi bir zaman diliminde alabilirim ona göre önere bilirsiniz @kandes22 @crazyreign @DonanımFikir
Bekle aga 4. Nesili işlemcileri 30 serisi ekran kartlarınıArkadaşlar bu sistemi 1yıl içinde herhangi bir zaman diliminde alabilirim ona göre önere bilirsiniz @kandes22 @crazyreign @DonanımFikir
Sizden şimdide fikir almak istiyorum parçaları zaman içinde tek tek alacağım o yüzden 1yıl içinde toplanacakÖnce bi o zaman gelsin ondan sonra önerelim
o zamana kadar ne olacağını bile bilemeyiz
sadece kasa hatta maks 10500Monitör dahil mi?
RTX 3060 Tİ bekle derim.
sadece kasa hatta maks 10500
tamam o zaman gaming gecesinde önelim parça parça önerelim ucuzada getirmiş oluruzSizden şimdide fikir almak istiyorum parçaları zaman içinde tek tek alacağım o yüzden 1yıl içinde toplanacak
Teşekkürler benim amacım 1yıl içinde zamanla toplamak veya 1yıl sonra aynı anda hazır sistem almak hangisi mantıklı olur ve pc yi internet kafeye kurdurabilir miyim ?tamam o zaman gaming gecesinde önelim parça parça önerelim ucuzada getirmiş oluruz
Mesela Kasa Olarak Bu Güzel tercih
bence 1 yıl sonra al derimTeşekkürler benim amacım 1yıl içinde zamanla toplamak veya 1yıl sonra aynı anda hazır sistem almak hangisi mantıklı olur ve PC yi internet kafeye kurdurabilir miyim ?
teşekkür ederim şimdi de kabataslak bir öneri yapar mısınız tek tek parçalar veya hazır sistem özelleştirmelibence 1 yıl sonra al derim
dolar kuru zaten şuan çok yüksek o zamana kadar düşebilir
3000 serisini bekle derimteşekkür ederim şimdi de kabataslak bir öneri yapar mısınız tek tek parçalar veya hazır sistem özelleştirmeli
tşk3000 serisini bekle derim
önerdiklerimin fiyatı artabilir ya da azalabilir
Dolar biraz düşerse bu fiyatlarda olur diye düşünüyorum
rtx 3070
8x2 ram
msi kasa
b450s2h
ryzen 7 3700x
500gb m2ssd
Bunlar Güzel olur