Neler Yeni

10 15kya 1 2 sene idare edecek ios cihaz önerisi

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,035
İsim
Hasan
Yaklaşık 4 5 senedir redmi note 8 kullanıyorum ve asla memnun değilim. Hani bana şey diyebilirsiniz bu paraya ios alıcağına düzgün bir android cihaz al vsvs. Ama imkan yok benim için çünkü gına geldi artık donmalardan kasmalardan falan filan. Ne olursa olsun iphoneun kastığını duymuyorum. Benim telefonum durduk yere bi iş yapmıyorken bile kasıyor. Bu tür sebeplerden ve androidlerin arayüzünü emojilerini beğenmediğim için ios almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Mousakfa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Mustafa
Yaklaşık 4 5 senedir redmi note 8 kullanıyorum ve asla memnun değilim. Hani bana şey diyebilirsiniz bu paraya ios alıcağına düzgün bir android cihaz al vsvs. Ama imkan yok benim için çünkü gına geldi artık donmalardan kasmalardan falan filan. Ne olursa olsun iphoneun kastığını duymuyorum. Benim telefonum durduk yere bi iş yapmıyorken bile kasıyor. Bu tür sebeplerden ve androidlerin arayüzünü emojilerini beğenmediğim için ios almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Hocam iphone 11in temizi bile 15 bin liradan pahalı ki o bile 2 yıl gitmez.s22 ultra alıcam mesela ben 18.500₺ ye yurt dışı server kayıdı ile 21.500 oluyor sanada bu tür bir cihaz öneririm.

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,035
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam iphone 11in temizi bile 15 bin liradan pahalı ki o bile 2 yıl gitmez.s22 ultra alıcam mesela ben 18.500₺ ye yurt dışı server kayıdı ile 21.500 oluyor sanada bu tür bir cihaz öneririm.
Turkcellden alışveriş kredisi ile 11 alalım diyor babam ama ben istemiyorum.

Amd34

80+ Silver

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,035
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İdareten iphone mu alınır. 15k bütçeyle iphone'un kılıfını alamazsın.
Git Galaxy A55 veya Poco x6 pro al.
Paran olunca alırsın Iphone'u.
evet alıcam kanka sana mı sorucam 😃 ? cok istiyosan sen android alabilirsin.

ahmetwilliam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Ahmet
10 15k ya idarelik iphone çok saçma başlık bile öyle.
iphone idarelik bir telefon değil türkiye şartlarına göre idare kavramını kullanılabilecek bir telefonda değil.

düşük bütçen varsa androidden devam.

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,035
İsim
Hasan
10 15k ya idarelik iphone çok saçma başlık bile öyle.
iphone idarelik bir telefon değil türkiye şartlarına göre idare kavramını kullanılabilecek bir telefonda değil.

düşük bütçen varsa androidden devam.
Saçma olmasının nedeni ne :D ? 1 2 sene düsük bi model androidle devam edicegime, 1 2 sene düzgün bi modelle iostan devam edeceğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ömer
evet alıcam kanka sana mı sorucam 😃 ? cok istiyosan sen android alabilirsin.
Cihazı alacak olan sensin, arkadaşlar sadece yardım etmek istiyor. Apple ın eski cihazları alınmaz o fiyata değmez. Bence samsung al ama fe modellerine bulaşma bulursan s22, s22 plus, s23 modellerine bak

Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Arda Akel
Yahu REALME C55 al, keyfine bak. Başlangıç-orta segment ama iyi bir f/p telefonu segmentine göre.

Top Bottom