Neler Yeni

10 15kya 1 2 sene idare edecek ios cihaz önerisi

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,035
İsim
Hasan
Cihazı alacak olan sensin, arkadaşlar sadece yardım etmek istiyor. Apple ın eski cihazları alınmaz o fiyata değmez. Bence samsung al ama fe modellerine bulaşma bulursan s22, s22 plus, s23 modellerine bak
Dost kim nasıl üslupla yazarsa o üslupla cevap veririm. Samsung al diyorsun ama anneme 1 2 sene önce aldığımız samsungda deli kasıyor.

amuhtar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet
Yaklaşık 4 5 senedir redmi note 8 kullanıyorum ve asla memnun değilim. Hani bana şey diyebilirsiniz bu paraya ios alıcağına düzgün bir android cihaz al vsvs. Ama imkan yok benim için çünkü gına geldi artık donmalardan kasmalardan falan filan. Ne olursa olsun iphoneun kastığını duymuyorum. Benim telefonum durduk yere bi iş yapmıyorken bile kasıyor. Bu tür sebeplerden ve androidlerin arayüzünü emojilerini beğenmediğim için ios almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
kanka kusura bakma ama2 bin tllik android cıhaz alıyorsun donma kasma elbet olur git xiaomi 11 ultra al bakalım donma kasma olacakmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Arda Akel
Cihazı alacak olan sensin, arkadaşlar sadece yardım etmek istiyor. Apple ın eski cihazları alınmaz o fiyata değmez. Bence samsung al ama fe modellerine bulaşma bulursan s22, s22 plus, s23 modellerine bak
Ya birak hocam ya kavga etmeye adam ariyor lia shine denen sahis, ugrasma. Amaci belli oldu, aklinca ceza almamiza sebep olmaya calisacak nankor herif.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka kusura bakma ama2 bin tllik android cıhaz alıyorsun donma kasma elbet olur git xiaomi 11 ultra al bakalım donma kasma olacakmı
Ugrasma ugrasma. Tavirlar tripler atiyor surekli.

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,035
İsim
Hasan
zamanında 3kya almıstım kanka :kekw:

Ya birak hocam ya kavga etmeye adam ariyor lia shine denen sahis, ugrasma. Amaci belli oldu, aklinca ceza almamiza sebep olmaya calisacak nankor herif.

Ugrasma ugrasma. Tavirlar tripler atiyor surekli.
evet isim gücüm yok kac aydır adam akıllı aktif olmadıgım forumda seni banlatmaya calısıyorum nerden anladın

Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Arda Akel
zamanında 3kya almıstım kanka :kekw:

evet isim gücüm yok kac aydır adam akıllı aktif olmadıgım forumda seni banlatmaya calısıyorum nerden anladın
Psikoloji, yazim tarzin. Tavirlarin berrak bir su gibi bariz.

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,035
İsim
Hasan
10 15k ya xr veya ikinci el 64gb 11 alabilirsin
11i ekran mevzusu yüzünden istemiyorum, x serisinin ekranı 11den daha iyi diye biliyorum o yüzden x serisine yöneldim. Ama hangi model daha iyidir bilmiyorum. İlan önerileriniz varsa alabilirim.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
11 şu anki fiyatını asla ama asla hak etmiyor. Sakın 11 alma gibi bir düşünceye kapılma derim. Yine de sana kalmış. Sene sonu bildiğim kadarıyla güncelleme desteği de bitiyor zaten. Şu anda alacaksan en aşağı 13 almanı öneririm biraz daha bütçeyi artırıp 13 al bence. 12'nin de çok bir ömrü kalmadı.

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,035
İsim
Hasan
11 şu anki fiyatını asla ama asla hak etmiyor. Sakın 11 alma gibi bir düşünceye kapılma derim. Yine de sana kalmış. Sene sonu bildiğim kadarıyla güncelleme desteği de bitiyor zaten. Şu anda alacaksan en aşağı 13 almanı öneririm biraz daha bütçeyi artırıp 13 al bence. 12'nin de çok bir ömrü kalmadı.
zaten planda 13 almak vardı. ama araba falan aldık, ben de ailemi daha çok yormak istemiyorum. IPhone x almanın 11den bi farkı kaldığını düşünmüyorum, hatta daha iyi yönleri olduğunu düşünüyorum ekran falan filan. 12 alsam da dediğin gibi, iphone 11e bu sene nasıl bir muamele yapılıyorsa aynısı iphone 12ye de 1 sene sonra yapılacak.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
zaten planda 13 almak vardı. ama araba falan aldık, ben de ailemi daha çok yormak istemiyorum. IPhone x almanın 11den bi farkı kaldığını düşünmüyorum, hatta daha iyi yönleri olduğunu düşünüyorum ekran falan filan. 12 alsam da dediğin gibi, iphone 11e bu sene nasıl bir muamele yapılıyorsa aynısı iphone 12ye de 1 sene sonra yapılacak.
Eğer çalışıyorsan destekçi olabilirsin ailene. Yoksa bilemem. Ama eski serileri önermeyi olumlu görmüyorum.

Top Bottom