Neler Yeni

10 Maddede Flushixy - Forum içinde forum yapılanması

kdrpnlc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Abdulkadir PALANCI
Instagram
https://www.instagram.com/kdrpnlc/
Twitter
kdrpnlc
Facebook
kdrpnlc
Amacım reaksiyon kasmak olsaydı 3 gündür bu konuyla uğraşmak yerine gider orada burada komik yorumlar yazardım değil mi akıllı arkadaşım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazıyorum ama inşallah başıma bir şey gelmez. Başıma geleceklerden pılay sutore sorumludur.
Pekâlâ, müthiş.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Ben yönetici değilim. Ne diyeyim yani? Bir sorun çözümeyen konu. Foruma gidiyorum, sayfayı yeniliyorum üstte, yeniliyorum üstte.

İnsanlar birbirlerinin sorunlarını çözmek için form kullanıyorlar. İllaki muhabbet de oluyor ama bu muhabbetlerin özel mesaj yoluyla ilerlemesi gerek. Çünkü burada insanlar vakit geçiriyor. Kimsenin de kimsenin vaktini çalmaya hakkı yok.

(Konu dışı bölümünün "boş muhabbet" değil "konu dışı" kalması istediğimden dolayı bu metni yazdım. )
Eğer rahatsız olduysanız rapor edebilirsiniz. Ben ve birçok kişi bu konulardan memnunuz hatta gelmesi için sürekli mesaj atılıyor. Forum yalnızca ciddiyetle donanım tavsiyesi yapılan yer değildir.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Ben yönetici değilim. Ne diyeyim yani? Bir sorun çözümeyen konu. Foruma gidiyorum, sayfayı yeniliyorum üstte, yeniliyorum üstte.

İnsanlar birbirlerinin sorunlarını çözmek için form kullanıyorlar. İllaki muhabbet de oluyor ama bu muhabbetlerin özel mesaj yoluyla ilerlemesi gerek. Çünkü burada insanlar vakit geçiriyor. Kimsenin de kimsenin vaktini çalmaya hakkı yok.

(Konu dışı bölümünün "boş muhabbet" değil "konu dışı" kalması istediğimden dolayı bu metni yazdım. )

Haklılık payı yüksek. Aynı şeyi bende Mehmet Yılmaz'a dile getirmiştim.

Aboubakar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Tuğrul Şayir
Şu konu dışına saldırmalarının sebebi aslında Konu Dışının trendlere girmesi. Abi konu dışına açılan konular trendlerde ana sayfada gösterilmezse sorun kalmayacak. İstemeyenin hiç karşısına çıkmayacak bi nevi. Duyun sesimi @Mehmet Yılmaz @White Ravens @Abdullah Hacıgül

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Şu konu dışına saldırmalarının sebebi aslında Konu Dışının trendlere girmesi. Abi konu dışına açılan konular trendlerde ana sayfada gösterilmezse sorun kalmayacak. İstemeyenin hiç karşısına çıkmayacak bi nevi. Duyun sesimi @Mehmet Yılmaz @White Ravens @Abdullah Hacıgül
Ana sayfaya düşmezse kimse konu dışı başlığı altında konu açmaz. Açanlarınkini de kim nereden görsün zaten. Mantıksız. Ama konu dışı için bir takım geliştirmeler gelse iyi olur dediğiniz gibi.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Sanırım artık kimseye yapmayacağım. Primci oluyoruz her konuda.
Yook be kim demiş onu iyi halt etmiş. Konu Dışı kısmına bazen cidden çok saçma şeyler ya da çok fazla mizahi şeyler atılıyor ama bu saçma değil abartılmadığı sürece iyidir. Bence sen yapmaya devam et.

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Reis benide yap ya.prim yok bunda
Ne biliym kanka ya. 2-3 gün uğraşıp güzel bir konu hazırlıyoruz o kadar emek sarfediyoruz adamın biri geliyor primci diyor biri geliyor konu dışı saçmaladı iyice diyor. Moralim bozuluyor.

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Ne biliym kanka ya. 2-3 gün uğraşıp güzel bir konu hazırlıyoruz o kadar emek sarfediyoruz adamın biri geliyor primci diyor biri geliyor konu dışı saçmaladı iyice diyor. Moralim bozuluyor.
O adam primci aga. Salla onları

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
O adam primci aga. Salla onları
Şu reaksiyon etkinliği bitse böyle sorunlar olmayacak aslında. Kim ne yaparsa hakkıyla yapacak. Kimse de bir başkasını boş yere itham etmeyecek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,105
Üyeler
161,660
Son üye
cezzers
Top Bottom