Pensen varmiMerhabalar arkadaşlar 10 metre CAT6 Enternet Kablosu ne önerirsiniz bir de ona uygun hangi jack önerirsiniz ucunu kesip duvardan geçirip sonra yeni Jack takacağım da.
Bencede ugreen al jack konusunda piyasada hepsi ayni gibi ben bi fark gormedim belki vardirPensem var
cat6 kablolar arasında hiçbir fark yok ucuz olanını alMerhabalar arkadaşlar 10 metre CAT6 Enternet Kablosu ne önerirsiniz bir de ona uygun hangi jack önerirsiniz ucunu kesip duvardan geçirip sonra yeni Jack takacağım da.
Var, 24AWG 23AWG 32AWG vs.cat6 kablolar arasında hiçbir fark yok ucuz olanını al
ayrıca kablonun iç yapısıda önemli, ki bu konuda en iyi markalardan biri ugreenVar, 24AWG 23AWG 32AWG vs.
bilmiyordum hocam elimde inca ve ugreen kablo var ikisiylede aynı hızları alıyorum ugreenin sadece ucu biraz daha kaliteliVar, 24AWG 23AWG 32AWG vs.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrıca kablonun iç yapısıda önemli, ki bu konuda en iyi markalardan biri ugreen
Kalite belirtisi daha yüksek hızlarda ortaya çıkar genellikle ve mesafedebilmiyordum hocam elimde inca ve ugreen kablo var ikisiylede aynı hızları alıyorum ugreenin sadece ucu biraz daha kaliteli