Neler Yeni

10.sınıf ortalamam 65 babama ne diyebilirim?

Dambıldor

80+ Silver
Şimdi ben boş geçmicem demi 2sınavlar 2dönemle toplanacak yani
İlk dönem ortalaman neyse ona göre belge verilicek. 2. dönemde ortalaman neyde ona göre belge verilicek. Sene sonu 2 dönemin ortalaması yıl sonu puanın olucak. Eğer bu dönem hocaların bütün notları ders içlerini girdiyse 60ta kaldıysan boş geciceksin muhtemelen.

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
İlk dönem ortalaman neyse ona göre belge verilicek. 2. dönemde ortalaman neyde ona göre belge verilicek. Sene sonu 2 dönemin ortalaması yıl sonu puanın olucak. Eğer bu dönem hocaların bütün notları ders içlerini girdiyse 60ta kaldıysan boş geciceksin muhtemelen.
Ee çok saçma bro

Bery

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,783
İsim
Yiğit Beren Sağlam
Instagram
syigitberen
Discord
Yeeeeeet#1981
Ne yaparsan yap önemli değil, ama sakın yalan söyleme. Açık açık anlatmaya çalış, uzaktan eğitimle falan bu kadar oldu, tüm sınıf da döküldü vb.
Katılıyorum hocam.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,507
İsim
ArtiAnius
79 civarı beklediğim edebiyat yazılısından 45 almışım ortalama 70 den 65 e düşmüş, sınıf edebiyat yazılısı ortalaması 55, şube ortalamaları aynı şekilde rezalet 2. yazılılar var konular çok zor ve fazla 40 gün var, notları görürse babam pc'yi kaldırır ne yapabilirim bide bu notları nasıl açıklayabilirim
benimde 69 du 10.sınıf 2 dönem ortalaması boşver takma gelecek sene yaparım de babana
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ee çok saçma bro
olum 18 yıldır böyle bu devran

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
benimde 69 du 10.sınıf 2 dönem ortalaması boşver takma gelecek sene yaparım de babana
Mesaj otomatik birleştirildi:

olum 18 yıldır böyle bu devran
Neyse dier dönem yapıcaz şimdi sınav olmaz diye düşündüm hep yapcak bisey yok illa anlarlar beni

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
Baba malumun eğitim sistemi çökmüş durumda bu çökmüş eğitim sisteminde bu notu alabildim

bruhmettin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
ard
tüm sınıfın batırdığını sorunun saadece sende olmadıgını anlat bence

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,507
İsim
ArtiAnius
Neyse dier dönem yapıcaz şimdi sınav olmaz diye düşündüm hep yapcak bisey yok illa anlarlar beni
diğer dönem dahada batırırsın bence matematik olsun fizik ve kimya 10 un 2.yarısı çok zor edebiyattan geçersin geçmesinede diğerlerini napıcan

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Çok saçma değil sene başından beri böyle olacağı belliydi. Her dönem için birer sınav. Okullar zaten zor açıliyor. Onun üstüne dönem başı 2 sınav yapamazlar.
Bu sene zaten zordu ve sınav olmucak sanardım 2dönem düzeltirim

Barbara Gordon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
hehehehehe
eve

aynen öyle ama hoca şey de soracakmış işte yazarların adını eserlerini falan onlarda çok detaya girerse sıkıntı ama genel olarak kolay
Ya basit diyorum, kolay diyorum, psikopatım diyorum. Sayısal dersler dışında sözel derslere son gün çalışan biri olarak ortalamanın üstünde notlar alıyorum, hele soracağı yer/konu belli ise zaten 50 üstü alman gerekli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,227
Üyeler
160,999
Son üye
KthyDelikanlısı
Top Bottom