Neler Yeni

10 Tane Klavye Arasında Kaldım

ahmet0266

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet
Bütçe
1400

BUNLARIN ARASIDNAN !​

https://m.n11.com/urun/corsair-ch-9...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel

BEYLER BENİ UZUN SÜRE GÖTÜRSÜN KALİTELİ HEMEN BOZULMAYAN TUŞLARI HEMEN SİLİNMEYEN HANGİSİ İSE BUNLARIN ARASINDAN YAZARSANIZ SEVİNİRİM !!!!

Son düzenleme:

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

louis bloom

80+ Silver

BUNLARIN ARASIDNAN !​

Asus ROG Strix Scope Aura Sync​

Corsair CH-9102020-TR K68 Usb Kablolu Led Cherry MX Red​

ASUS Cerberus Mech​

Corsair K60 RGB Pro CH-910D019-TR​

Asus RA05 TUF Gaming K3 D/RD Red Switch​

James Donkey 619RS RGB Aydınlatmalı Blue Switch İng Q USB Gaming 87 Tuş Mekanik Klavye​

MSI Vigor Gk50 Elite Kailh Box White Switch

HyperX Alloy Origins Mekanik Gaming Klavye Red HX-KB6RDX-UK​

Gamepower Starscream Rgb Red Switch

Logitech G512 Kablolu Mekanik Gaming​

BEYLER BENİ UZUN SÜRE GÖTÜRSÜN KALİTELİ HEMEN BOZULMAYAN TUŞLARI HEMEN SİLİNMEYEN HANGİSİ İSE BUNLARIN ARASINDAN YAZARSANIZ SEVİNİRİM !!!!
10 klavye arasında kalmayı nasıl başardın reis. neyse benim ekipmanlar full corsair hepsinden de memnunum garanti süreçleri yani satış sonrasında da ilgili firma önerim corsair dan yana.

(Corsair K55 PRO XT, Corsair M65 Elite, Corsair HS70 PRO kullanıyorum. 3 ünden de memnunum.)

ahmet0266

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
10 klavye arasında kalmayı nasıl başardın reis. neyse benim ekipmanlar full corsair hepsinden de memnunum garanti süreçleri yani satış sonrasında da ilgili firma önerim corsair dan yana.

(Corsair K55 PRO XT, Corsair M65 Elite, Corsair HS70 PRO kullanıyorum. 3 ünden de memnunum. OLUYOR ÖYLE ŞEYLER, EYW REİS

utqq_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Utku
Asus tuf k3 kullanıyorum bir klavyeden ihtiyacım olabilecek her şeyi karşılıyor kaliteli bir yapısı var malzeme olarak ve çınlama falan da yok rgb ler gayet güzel bilek desteği mıknatıslı öneririm

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Logitech den şaşma

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,599
İsim
Mertcan Uysal
Artık 11 klavye arasındasın 😊
itopya da zaman zaman 599TL'ye giriyor bu klavye

MertDuran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert Duran DURSUN

BUNLARIN ARASIDNAN !​

https://m.n11.com/urun/corsair-ch-9...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel

Almam onları yerinde olsam

Owner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doruk

Logitech G512 Kablolu Mekanik Gaming ben bunu alırdım tasarım falan gayet iyi​

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Asus rog strix scope RX Red modelini kullanıyorum. Çok temiz, sağlam ve iyi bir klavye. Öneririm fakat fiyatı çok artmış. Ben 700 lira gibi bir fiyata almıştım. Senin gönderdiğin ilk klavye yani NX modeli RX in bi tık altı sanırım. Benim bahsettiğim model ile karşılaştır ve eğer aynıysa öneririm almanı. Tuş kalitesi, sağlamlık konusunda da gayet iyi bir seri scope. Aydınlatma ve konfigüre edilebilmesi de ayrıca şahane.

Pişman olabileceğin iki şeyden biri tuş takımının değiştirilemez olması. Zîra scope serisindeki klavyelerdeki switchler sıradan switch değiller. Çapraz Bi şekilde modellenmiş. Keycaps bulamadım hiç. Öyle bir takıntın yoksa gayet memnun kalırsın.

İkincisi ise fiyat bakımından daha uygun modellerin oluşu. Şu anda aynı kalitede yada değil daha uygun modeller mevcut piyasada. 1.7k verilir mi bu klavyeye bilmiyorum ama bence verilmeyebilir. Şahsen şu an kullandığım klavye o fiyatta olmasaydı ben almazdım :)

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
K68, XPG Summoner öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,444
Üyeler
161,052