10 yıldır sorunsuz çalışan taş klavye! Microsoft Curve 2000

bana beko derler

Cezalı
80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
6,714
1613654711325.png

Bu klavyeyi 10 yıldır kullanıyorum, şu an aktif olarak televizyona bağladım çünkü Trust GXT 830 RW Avon'a geçiş yaptım bilgisayarda, ben de televizyona bağladım çünkü sağlam bir ürünü rafa kaldırmak veya atmak istemedim. Yedekte durur.

10 yıllık bir klavyeyi incelemek ne kadar doğrudur bilemem. Sonuçta şu an satılmıyor sıfır olarak. Ancak şu kadarını söyleyebilirim ki, zamanında satılan ucuz klavyeler gerçekten hakkını veriyordu. Şimdi ucuz klavyeler RGB'den ibaret çöp çöp ürünler. 2 gün sonra harfleri siliniyor, tuşlar fırlıyor, klavye yamuluyor.

Bu ve bunun gibi efsane ürünleri hala kullananlar varsa aşağıda ürünün resmiyle birlikte atarlarsa sevinirim. :D

Hala deli gibi sıfırını aradığım klavye kafayı bozmuş durumdayım bu klavyeyle kesinlikle hak veriyorum sana bu klavye tam bir efsane

Bu klavye bir zamanların trendiydi nereye gitsem bundan görüyordum. 10 yıl da bir şey mi ? Lise sona gittiğim zaman (2014) bizim bilgisayar hocası depodan aşağıdaki klavyeyi getirmişti kendisininki bozulduğu için. Tabi klavye çok kalın dedim herhalde 90lardan kalma. Altına bi baktım 1995 falan yazıyordu. Hala tüm fonksiyonları çalışıyordu valla helal olsun dedim. Eminim hala çalışıyordur. Bu arada o klavye günümüzde de kullandığımız teknoloji olan mekanik klavyeydi.

s-l1600.jpg

Microsoft olduğundan şaşırmadım

Ben de bunu kullanıyordum ta ki tuşları basmaktan içindeki pad yırtılana kadar :(

bizim okulda bunun dell versiyonu var taş gibi klavye full demir bükmeye çalışınca hiçbir gıcırtı gelmiyor esnemiyor bile

Alıntıyı görüntüle

Bu klavyeyi 10 yıldır kullanıyorum, şu an aktif olarak televizyona bağladım çünkü Trust GXT 830 RW Avon'a geçiş yaptım bilgisayarda, ben de televizyona bağladım çünkü sağlam bir ürünü rafa kaldırmak veya atmak istemedim. Yedekte durur.

10 yıllık bir klavyeyi incelemek ne kadar doğrudur bilemem. Sonuçta şu an satılmıyor sıfır olarak. Ancak şu kadarını söyleyebilirim ki, zamanında satılan ucuz klavyeler gerçekten hakkını veriyordu. Şimdi ucuz klavyeler RGB'den ibaret çöp çöp ürünler. 2 gün sonra harfleri siliniyor, tuşlar fırlıyor, klavye yamuluyor.

Bu ve bunun gibi efsane ürünleri hala kullananlar varsa aşağıda ürünün resmiyle birlikte atarlarsa sevinirim. :D
benim ışıQlı klavyemin dedesi bu o.O2

Hala deli gibi sıfırını aradığım klavye kafayı bozmuş durumdayım bu klavyeyle kesinlikle hak veriyorum sana bu klavye tam bir efsane
3000 modelinin sıfırı Sahibinden'de var. 2000 modelinin temizleri de Sahibinden veya Letgo'da var. Sıfır 3000'in adresini aşağıya ekliyorum.

Aslında şimdide sağlam ürünler var ama millete pahalı geliyor. Mesela sen onu 10 yıl önce 50 liraya aldığını varsayarsak şimdi bu kalitede klavye 400 450 lira arasında bu paralarda insanlara pahalı geldiği için 50 liraya bir tane rgb alıyorlar 10 gün sonra bozulunca da ne varsa eskilerde var deyip markaya falan suç atıyor halbuki bilmiyorki o aldıkları klavyeyi adam 2 3 dolara mal etmiş.

Alıntıyı görüntüle

bu klavyeden nefret ediyorum yazı yazamıyorum

Alıntıyı görüntüle

Bende de aynisi var
isikli misikli klavyeler yaninda halt yemis

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,596
Üyeler
186,508
Son üye
Vinesync
Geri