Neler Yeni

10+ Yıllık Arkadaşları Engelledim (BARIŞTIK)

Critaes

80+ Bronze
Arkadaşlar sizden fikir almak için bu konuyu açtım haklı tepki mi verdim yoksa haksız mı diye sizlerin fikirlerini almak durumu değerlendirmem için bir çözüm olabilir şuan durumun siniriyle yaklaşık 4 arkadaşımı engelledim her yerden ve sinirli olmama rağmen gayet pişman olmadan ve kararlı verdim bu kararı. Olay ise şöyle geçmişte 2 yıl öncesinde falan bir olay yaşadım ve bu olay ile ilgili sürekli dalga geçiyorlar fakat olay onların anladığı tarzda bir olay da değil fakat amaç goygoy olsun diye fakat sinir olduğumu biliyorlar 2 yıldır. Neyse işte ben hep gülüyorum alttan alıyorum fakat bugün başka arkadaşlar da geldi fazla samimi olmadığımız bizim grup ta onlara anlatmaya çalışıyordu ben ise anlatmayın tarzı şeyler dedim fakat dinlemediler sürekli goygoy olsun diye konusunu açtılar bayağı bir canımı sıktılar. Çoluk çocuk gibi hareket yapmaya başladılar kaç yaşındaki adamlar bende sokarım dedim ayrıldım yanlarından ve engelledim hepsini. Arkadaşlığımız 10 yıldan fazladır var ve aile olsun arkadaşlık olsun güvenilir 4 kişilik bir kadroyduk harbi kemik ekiptik. Bu olaydan sonra benim sabır taştı 2 yıldır rahatsız olduğumu söylememe rağmen sürekli olur olmadık kişilerin yanında da açıyorlar bu konuyu bana da dank etti bu 4 kişiyi sildim attım artık gram pişmanlık da duymuyorum. İlk başta da bahsettiğim gibi siz olsanız ne yapardınız ? Haklı mıyım? Bu arada konu dalga geçilecek bir konu asla değil, benim için biraz üzücü olan bir dönemdi.

Ekstra olarak artık kemik sayılacak arkadaşım kalmadı ortada yalnız kaldım diyebilirim.

Critaes

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sinir olduğunuzu belirtmenize rağmen hâlâ aynı hareketi yapıyorlarsa demek ki sizi ciddiye almıyorlar. Doğrusunu yapmışsınız. Muhtemelen ben olsam ben de aynısını yapardım.
Ciddi olduğum gayet belli olayın üstünden 2 yıl geçmesine 2 yıldır her dışarı çıktığımızda canımı sıkmayı başarabiliyorlar. Ama suç bende aga hep güler yüzlü yaklaştım. Ortamın en eğlenceli kişisi bendim zaten büyük ihtimalle palyaço muhabbetine döndü işte bir süre sonra sadece goygoy ciddiye alınmadım.

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Herkese karşı gülen yüzle ya da doğrudan samimi yaklaşmayacaksınız, yapacak bir şey yok.

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Bence yakında buluşursunuz tekrar. 10 yıllık arkadaşlıklar bu şekilde bitmez.

Critaes

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Engellerken pişmanlık yaşamadım diyorsun da pişmanlık olayını sonra yaşarsın zaten şimdi değil. Arkadaşlarınla bu konuyu ciddi şekilde konuşman lazım. Engellemen iyi olmamış diyim sana.
Sabır taştığı zaman anlık böyle tepki vermem gayet olası engellemeden hepsini düşündüm. O kadar yılda benim bu durumdan rahatsız olduğumu kendileri de çok iyi biliyorlar. Annemden daha çok gördüğüm arkadaşlardı fakat ok yaydan çıktı artık pişman olursam da geçmişi sürekli düşünmek istemiyorum geleceğe bakmak en iyisi.

Ama onları engellemem onları bayağı şaşırtır çünkü radikal kararlarımın arkasından dönmeyeceğimi onlar da çok iyi biliyor.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
2 yıl boyunca gülerek karşılayıp sonra bir anda alınmanız çok tuhaf, rahatsız oluyorsanız en başından bunu belirtmeliydiniz. Arkadaşlarınız hatalı evet ama sizin hata payınız da çok yüksek.

Critaes

80+ Bronze
2 yıl boyunca gülerek karşılayıp sonra bir anda alınmanız çok tuhaf, rahatsız oluyorsanız en başından bunu belirtmeliydiniz. Arkadaşlarınız hatalı evet ama sizin hata payınız da çok yüksek.
Orada yanlış bahsetmiş olabilirim fakat rahatsız olduğumu biliyorlar. Özellikle açmayın artık kapatın şu konuyu diye kaç kere demişimdir. Yukarı da bahsettiğim gülme olayı genel arkadaş ortamında muhabbeti döndüren kişi bendim ona ithafen dedim yanlış anlaşılmasın.
Birebirde bunu derken tamam dikkat ederiz diyorlar fakat arkadaş ortamında herkes g*tü başı dağıtıyor

Rulep

80+ Gold
Rahatsız olsanız bile o dalga geçilir ama başkalarının yanına asla konusu geçmemeliydi

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
O kadar yıllık arkadaşınmış. Bence konuş bak dalga geçecekseniz konuşmayalım tarzı şeyler de rahatsız oluyorum falan. Hala dalga geçiyorlarsa sıkıntı bas engeli

Critaes

80+ Bronze
Rahatsız olsanız bile o dalga geçilir ama başkalarının yanına asla konusu geçmemeliydi
Evet dediğiniz gibi, bugün bile sürekli yeni gelen arkadaşlara anlatalım mı , ne olucak tarzı sürekli beni darladılar acayip rahatsız oldum tepkimi de koydum. Bir daha yaparsanız konuşmam tarzı fakat tekrar yaptılar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O kadar yıllık arkadaşınmış. Bence konuş bak dalga geçecekseniz konuşmayalım tarzı şeyler de rahatsız oluyorum falan. Hala dalga geçiyorlarsa sıkıntı bas engeli
Rahatsız olduğumu biliyorlar, bilmiyorlarsa zaten boşa söylemişim onca sözleri demek. Sabır taşıyor bir süre sonra.

Top Bottom