Çözüldü✓ 100.000TL en iyi hazır sistem? (Sadece kasa)

Evet 89'a çıktı pazar günü aynı sistem 93.5 oldu şu an galiba 98K 😀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ssd 2TB yapınca yanlış değilsem 107K gibi bir fiyat yapıyor dediğim gibi en max benden cikicak bütçe 100K maalesef 🥲

3500 tl bu power suppyl al.

3400 tl bu kasayı al . Yani toplamda 8 bin tl daha az ödersin.
Hocam öncelikle tavsiye ve ilgin için teşekkürler. Enermax psu, pny marka rtx, thull ram ve kioxia ssd (ssd 2TB düşünüyorum) bu markaları ilk defa sizden duydum valla. Yani kısacası bu parçalar beni uzun süre götürür mü çünkü kasayı 2K gaming için dizmek istiyorum ve yani 100K vermişken de uzun süreli şekilde olmasını istiyorum.

Baktım fakat benim bütçem normalde 85K idi zaten şu son sistemlere ve fiyat artışına bakınca benden en fazla çıkan 100K yani 110K veremiyorum maalesef.

Hocam öncelikle tavsiye ve ilgin için teşekkürler. Enermax psu, pny marka rtx, thull ram ve kioxia ssd (ssd 2TB düşünüyorum) bu markaları ilk defa sizden duydum valla. Yani kısacası bu parçalar beni uzun süre götürür mü çünkü kasayı 2K gaming için dizmek istiyorum ve yani 100K vermişken de uzun süreli şekilde olmasını istiyorum.

Baktım fakat benim bütçem normalde 85K idi zaten şu son sistemlere ve fiyat artışına bakınca benden en fazla çıkan 100K yani 110K veremiyorum maalesef.
Tekrar düzenledim. 2 tb ssd oldu. Fiyatida 100.000 tl tuttu bak istersen.

Son düzenleme:

3500 tl bu power suppyl al.

3400 tl bu kasayı al . Yani toplamda 8 bin tl daha az ödersin.

Tekrar düzenledim. 2 tb ssd oldu. Fiyatida 100.000 tl tuttu bak istersen.
Sağ olasın, bakicam.

Bak mesela Vatan'da gene gece WEB e özel %10 indirim başlamış.

80-100k Bandındaki Sistemlerde içinde parçalara göre değiştirmele ile içnie sinen birini alabilirsin.

5070 ti ve 5080 bir çok sistem var.
Eyvallah bilgi için bakıcam.

Geri