sadece kasa mı100-150k arası pc toplama önerisi alabilirmiyiz. Parçaları avrupadanda getirebiliyorum önereceginiz sistem varsa sevinirim
kasa evet ikiside olabilirsadece kasa mı
tek marka tercihin var mı yoksa karışık hangisi mantıklı ise mikasa evet ikiside olabilir
Toplama yapıcam üstad güzel bir şey alalım istiyorum 2.defa zaten alamayıztek marka tercihin var mı yoksa karışık hangisi mantıklı ise mi
Bu fiyata AMD ekran kartı toplayan tayfa gelir şimdi100-150k arası pc toplama önerisi alabilirmiyiz. Parçaları avrupadanda getirebiliyorum önereceginiz sistem varsa sevinirim
yayıncı sisteminde amd ekran kartı olmazBu fiyata AMD ekran kartı toplayan tayfa gelir şimdi
yayın yapmıyorum ben oyuncuyum üstadyayıncı sisteminde amd ekran kartı olmaz
bütçen yüksek olduğu için yayıncı üst seviye olarak bakıyorum ben 150ye en iyisi toplarım şimdiyayın yapmıyorum ben oyuncuyum üstad
hem oyun hemde pc programları için kullanacagım o yüzden yayınla pek işim yok varsa öneri sevinirimbütçen yüksek olduğu için yayıncı üst seviye olarak bakıyorum ben 150ye en iyisi toplarım şimdi
Sadece oyun için bu kadar yüksek bütceye gerek varmı ki?hem oyun hemde pc programları için kullanacagım o yüzden yayınla pek işim yok varsa öneri sevinirim