bütçeyi biraz artırmalısın iyi bir şey içinMesaj otomatik birleştirildi:
7.1 siz
Gamenote olanda yorumlarda bazıları ses kalitesiz mikrofon kalitesiz usb girişinden taktım calismiyor vb. Yazmışlarbütçeyi biraz artırmalısın iyi bir şey için
7.1 li
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,553773173.html
( normal fiyatı 220 TL bazen dalgalanmalar oluyor bende kulaklığımı almadan önce 180 TL idi bir anda bütün sitelerde 250 TL oldu min birkaç hafta bekledim eski fiyatına döndü )
7.1 siz
( benim kulaklığım memnunum )GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Saolun hocam ama dusunmuyorumBütçeyi az daha arttırarak kaliteli bir ürün alabilirsin. Bunu ben satıyorum. Almak istersen orta yolu bulmada yardımcı olmaya çalışırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
GameNote H2002D Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
GameNote H2002D Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! GameNote H2002D Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
pedleri gayet yumuşak , sesi kaliteli şekilde veriyor bana göre ben beğeniyorum beni tatmin ediyor baslar vs gayet yeterli , mikrofon sesi net alıyor net veriyor fakat fakat fakat benim girişlerim ( usb ve 3.5 mm ) sıkıntılı olduğu için tam anlamıyla performans alamıyorum mesela bazen mikrofon ses kaydetmiyor bende kabloyu tak çıkar yapıyorum düzeliyor ve yine video falan izlerken arada sesler kesiliyor bu kesilme saniyelik oluyor fakat kulaklığı arkadaşımın sisteminde denediğimde hiçbir problem olmadı sanırım sorun benim bilgisayarımda bu bilgiyi neden verdim bilmiyorum , iyi forumlar.Gamenote olanda yorumlarda bazıları ses kalitesiz mikrofon kalitesiz usb girişinden taktım calismiyor vb. Yazmışlar
Sesi ve mikrofonu iyi midir? Herhangi bir sorunu var mıdır.
hocam çok dandik duruyor