Neler Yeni

100-200tl civari 7.1 oyuncu kulaklığı

phxey41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
kerem
100-200tl
Kardeşime alacağım güzel hos
Iyi ses veren en fp kulaklıklar nelerdir acaba

Tre-x

80+ Silver
Mesaj otomatik birleştirildi:

7.1 siz
bütçeyi biraz artırmalısın iyi bir şey için
7.1 li
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,553773173.html
( normal fiyatı 220 tl bazen dalgalanmalar oluyor bende kulaklığımı almadan önce 180 tl idi bir anda bütün sitelerde 250 tl oldu min birkaç hafta bekledim eski fiyatına döndü )

7.1 siz
( benim kulaklığım memnunum )

phxey41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bütçeyi biraz artırmalısın iyi bir şey için
7.1 li
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,553773173.html
( normal fiyatı 220 TL bazen dalgalanmalar oluyor bende kulaklığımı almadan önce 180 TL idi bir anda bütün sitelerde 250 TL oldu min birkaç hafta bekledim eski fiyatına döndü )

7.1 siz
( benim kulaklığım memnunum )
Gamenote olanda yorumlarda bazıları ses kalitesiz mikrofon kalitesiz usb girişinden taktım calismiyor vb. Yazmışlar
Sesi ve mikrofonu iyi midir? Herhangi bir sorunu var mıdır.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bütçeyi az daha arttırarak kaliteli bir ürün alabilirsin. Bunu ben satıyorum. Almak istersen orta yolu bulmada yardımcı olmaya çalışırım.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3

phxey41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçeyi az daha arttırarak kaliteli bir ürün alabilirsin. Bunu ben satıyorum. Almak istersen orta yolu bulmada yardımcı olmaya çalışırım.

Saolun hocam ama dusunmuyorum

Tre-x

80+ Silver
Gamenote olanda yorumlarda bazıları ses kalitesiz mikrofon kalitesiz usb girişinden taktım calismiyor vb. Yazmışlar
Sesi ve mikrofonu iyi midir? Herhangi bir sorunu var mıdır.
pedleri gayet yumuşak , sesi kaliteli şekilde veriyor bana göre ben beğeniyorum beni tatmin ediyor baslar vs gayet yeterli , mikrofon sesi net alıyor net veriyor fakat fakat fakat benim girişlerim ( usb ve 3.5 mm ) sıkıntılı olduğu için tam anlamıyla performans alamıyorum mesela bazen mikrofon ses kaydetmiyor bende kabloyu tak çıkar yapıyorum düzeliyor ve yine video falan izlerken arada sesler kesiliyor bu kesilme saniyelik oluyor fakat kulaklığı arkadaşımın sisteminde denediğimde hiçbir problem olmadı sanırım sorun benim bilgisayarımda bu bilgiyi neden verdim bilmiyorum , iyi forumlar.

hocam çok dandik duruyor

Top Bottom