Neler Yeni

%100 Disk kullanımı

BeKeAz

80+ Bronze
Arkadaşlar sbeebi ne olabilir

Ekler

• IMG_20200901_213409__01__01.jpg
    IMG_20200901_213409__01__01.jpg
    2.5 MB · Hit: 38

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Şu video da ki adımları uygula bu youtube kanalı Microsoft yetkilileri'nin de önerdiği bir kanal hatta şu linkten bakabilirsin inanmıyorsan.

BeKeAz

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Hocam yapıyım mi peki sıkıntı olur mu
Bizzat ben o video da ki ayarları yaptım sıkıntı olmadı bende yaşıyordum bu sorunu o video sayesinde çözdüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adamlar kolaya alışmış çünkü. O adam bir ton yanlış bilgi veriyor. Hele UEFI konusunda sallama.
UEFI'yi bilmem ama bu disk konusunda baya yararı oldu bana.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
Semih Boran
Bizzat ben o video da ki ayarları yaptım sıkıntı olmadı bende yaşıyordum bu sorunu o video sayesinde çözdüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

UEFI'yi bilmem ama bu disk konusunda baya yararı oldu bana.
Böyle geçici çözümlerle uğraşmak yerine en iyisi bir SSD almak bence.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
Semih Boran
Tabii ki en iyi çözüm bu olacaktır ama o video da ki adımları uygulamaktan zarar geleceğini sanmıyorum çünkü bende de bu sorun vardı o video sayesinde çözdüm.
Bence de bir zararı yok zaten. Çoğu lüzumsuz hizmetler. Bazıları memory lake'e sebebiyet bile veriyor.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Bence de bir zararı yok zaten. Çoğu lüzumsuz hizmetler. Bazıları memory lake'e sebebiyet bile veriyor.
Kesinlikle katılıyorum. Mesela ''services.msc'' bölümünde ki bazı hizmetler biz kullanıclar istemediği halde bize zorla dayatılan hizmetler onları kapatmak gerekiyor şahsen ben bir ev kullanıcısı olarak işime yaramayan her şeyi kapattım aslında yeni bir bilgisayar alınınca ilk yapılması gereken şeylerden biri gereksiz şeyleri kapatmak.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
Semih Boran
Kesinlikle katılıyorum. Mesela ''services.msc'' bölümünde ki bazı hizmetler biz kullanıclar istemediği halde bize zorla dayatılan hizmetler onları kapatmak gerekiyor şahsen ben bir ev kullanıcısı olarak işime yaramayan her şeyi kapattım aslında yeni bir bilgisayar alınınca ilk yapılması gereken şeylerden biri gereksiz şeyleri kapatmak.
Aynen öyle. Her ne kadar SSD'ye geçse bile birisi yinede kapamalı.

Top Bottom