HDD kullanıyor olman. SSD alırsan kesin çözülecek.Arkadaşlar sbeebi ne olabilir
Microsoft önermiyor. Adamın kendisi o. Microsoft çalışanıda değil.Şu video da ki adımları uygula bu youtube kanalı Microsoft yetkilileri'nin de önerdiği bir kanal hatta şu linkten bakabilirsin inanmıyorsan.
Microsoft önermiyor. Adamın kendisi o. Microsoft çalışanıda değil.
Hocam yapıyım mi peki sıkıntı olur muŞu video da ki adımları uygula bu youtube kanalı Microsoft yetkilileri'nin de önerdiği bir kanal hatta şu linkten bakabilirsin inanmıyorsan.
Hocam sadece bu konu değil bir çok Microsoft soruların da moderatörler bu kanalın bir videosunun linkini paylaşıyor cevap olarak.Microsoft önermiyor. Adamın kendisi o. Microsoft çalışanıda değil.
Adamlar kolaya alışmış çünkü. O adam bir ton yanlış bilgi veriyor. Hele UEFI konusunda sallama.Hocam sadece bu konu değil bir çok Microsoft soruların da moderatörler bu kanalın bir videosunun linkini paylaşıyor cevap olarak.
Bizzat ben o video da ki ayarları yaptım sıkıntı olmadı bende yaşıyordum bu sorunu o video sayesinde çözdüm.Hocam yapıyım mi peki sıkıntı olur mu
UEFI'yi bilmem ama bu disk konusunda baya yararı oldu bana.Adamlar kolaya alışmış çünkü. O adam bir ton yanlış bilgi veriyor. Hele UEFI konusunda sallama.
Böyle geçici çözümlerle uğraşmak yerine en iyisi bir SSD almak bence.Bizzat ben o video da ki ayarları yaptım sıkıntı olmadı bende yaşıyordum bu sorunu o video sayesinde çözdüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
UEFI'yi bilmem ama bu disk konusunda baya yararı oldu bana.
Tabii ki en iyi çözüm bu olacaktır ama o video da ki adımları uygulamaktan zarar geleceğini sanmıyorum çünkü bende de bu sorun vardı o video sayesinde çözdüm.Böyle geçici çözümlerle uğraşmak yerine en iyisi bir SSD almak bence.
Bence de bir zararı yok zaten. Çoğu lüzumsuz hizmetler. Bazıları memory lake'e sebebiyet bile veriyor.Tabii ki en iyi çözüm bu olacaktır ama o video da ki adımları uygulamaktan zarar geleceğini sanmıyorum çünkü bende de bu sorun vardı o video sayesinde çözdüm.
Kesinlikle katılıyorum. Mesela ''services.msc'' bölümünde ki bazı hizmetler biz kullanıclar istemediği halde bize zorla dayatılan hizmetler onları kapatmak gerekiyor şahsen ben bir ev kullanıcısı olarak işime yaramayan her şeyi kapattım aslında yeni bir bilgisayar alınınca ilk yapılması gereken şeylerden biri gereksiz şeyleri kapatmak.Bence de bir zararı yok zaten. Çoğu lüzumsuz hizmetler. Bazıları memory lake'e sebebiyet bile veriyor.
Aynen öyle. Her ne kadar SSD'ye geçse bile birisi yinede kapamalı.Kesinlikle katılıyorum. Mesela ''services.msc'' bölümünde ki bazı hizmetler biz kullanıclar istemediği halde bize zorla dayatılan hizmetler onları kapatmak gerekiyor şahsen ben bir ev kullanıcısı olarak işime yaramayan her şeyi kapattım aslında yeni bir bilgisayar alınınca ilk yapılması gereken şeylerden biri gereksiz şeyleri kapatmak.