Neler Yeni

Öneri 100 kg lik bir adama koltuk önerisi

vlkn54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
volkan öztürk
Bütçe
600
Arkadaşlar 1,82 boy 100 kg bana göre aşağıdaki listeden koltuk önerir misiniz, kullananlar varsa daha sağlıklı olur , uzun araştırmalar sonucu F/P açısından ofis koltuklarının daha kullanışlı olduğunu anladım, Favlayıp indirimleri bekleyeceğim.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Arkadaşlar 1,82 boy 100 kg bana göre aşağıdaki listeden koltuk önerir misiniz, kullananlar varsa daha sağlıklı olur , uzun araştırmalar sonucu F/P açısından ofis koltuklarının daha kullanışlı olduğunu anladım, Favlayıp indirimleri bekleyeceğim.

O Listede bu gözüme çarptı bunun gibi bir şey alırdım fileli aldım ben kolay yırtılıyorlar dayanıksızlar.

vlkn54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
volkan öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,892
İsim
Metehan Akyalı

Arkadaşın önerdiği fena gözükmüyor.
Ayrıyetten 110kilo 1.90 boyum var. Türksit'in oyuncu koltuğunu kullanıyorum.
Türksit Lidya Plastik Kol Ve Krom Ayakli Yönetici Koltuğu Siyah | Trendyol bu tarzda bir şey benimki.
Memnunum. İnceleyip düşünebilirsiniz.

vlkn54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
volkan öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşın önerdiği fena gözükmüyor.
Ayrıyetten 110kilo 1.90 boyum var. Türksit'in oyuncu koltuğunu kullanıyorum.
Türksit Lidya Plastik Kol Ve Krom Ayakli Yönetici Koltuğu Siyah | Trendyol bu tarzda bir şey benimki.
Memnunum. İnceleyip düşünebilirsiniz.
hocam bu koltuğu ne zamandır kullanıyorsunuz bende baktım ama, n11 ve hepsiburadada çok falza olumsuz yorum var, dikişleri patladı, yaslanma yeri kırıldı, kaynak yaptırdım gibi yorumlar gördüm, uzak durdum biraz.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,892
İsim
Metehan Akyalı
hocam bu koltuğu ne zamandır kullanıyorsunuz bende baktım ama, n11 ve hepsiburadada çok falza olumsuz yorum var, dikişleri patladı, yaslanma yeri kırıldı, kaynak yaptırdım gibi yorumlar gördüm, uzak durdum biraz.
Direk bu gönderdiğim modeli kullanmıyorum. Kendi modelimi bulamadım.
1.5 yıldır kullanıyorum. Sadece kolumu koyduğum yerlerdeki derilerde biraz aşınma var.
Onun dışında hiçbir problemle karşılaşmadım açıkcası. Hala da kullanmaktayım.
(Derilerdeki aşınmanın sıcak ve soğuktan oluştuğunu düşünüyorum.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,889
Üyeler
161,926
Son üye
AliNk.
Top Bottom