Zor bozdurman ülkeye gidenler bile orada zar zor bozduruyorlar kısacana işin çok zor ve bozdursan bile çok para etmez Bolivar değeri çok düşük bir para ama en son bilgilerime göre.Google dan bakıyorum çok farklı sonuçlar çıkıyor.Elimde bu paradan var kaç TL bu para şimdiden teşekürler.Alıntıyı görüntüle
300 civarı diye biliyorum hocam yanlışlık olmasın ama.Google dan bakıyorum çok farklı sonuçlar çıkıyor.Elimde bu paradan var kaç TL bu para şimdiden teşekürler.Alıntıyı görüntüle
Hocam ülke çok garip kurları da aynı şekilde garip.300 civarı diye biliyorum hocam yanlışlık olmasın ama.
Evet hocam sıkıntılı bir yer zaten Venezuela.Hocam ülke çok garip kurları da aynı şekilde garip.
Bozdurduğun yer karaborsa ise sıkıntı.
Genelde ülkeye gidenler dolarları orada karaborsada bozduruyorlar diye biliyorum.
Google dan bakıyorum çok farklı sonuçlar çıkıyor.Elimde bu paradan var kaç TL bu para şimdiden teşekürler.Alıntıyı görüntüle
Hocam bu değerler değişir.2018'deki habere göre değeri bayağı düşmüş.
Fakat güncel kur fiyatı da bu şekilde.
Alıntıyı görüntüle
Venezuela para birimi bolivardan 3 sıfırı atıyor
Venezuela'da hükümet yüksek enflasyonla birlikte para birimi bolivarın değerindeki azalmaya çözüm olarak paradan üç sıfır atma kararı aldı.www.google.com
Evet.Doğrudur.Haberin detayına indiğim de yani bu detay herşeyi özetliyor aslın da ( Ülkede bir kilo şeker halen tedavülde olan parayla 250 bin bolivara alınıyor. Aylık asgari ücret ise gıda yardımı hariç 400 bin bolivar civarında, yani 2 kilo şekerin değerinden az. )Hocam bu değerler değişir.
Genelde para çevirmeyi ülkede yapılıyor dışarda pek yapılmıyor genelde oraya gidenler orada bozduruyor ve emre durmuşun da değindiği gibi karaborsa yapıyor genelde bu işi.
5 kuruş eder ülkede kağıt para kullanılmıyor artık (geleceğin tr'si)Google dan bakıyorum çok farklı sonuçlar çıkıyor.Elimde bu paradan var kaç TL bu para şimdiden teşekürler.Alıntıyı görüntüle