Selamlar,
Bu fiyatlara alınabilecek en iyi klavye nedir acaba aşağıdaki iyi midir?
Var mıdır öneriniz?Bu markalar çok kaliteli olmaz uzun ömürlü olmaz yani.
Çok uzun sürmez mi gelmesi? Tr içinden bir öneri verebilir misin ?Sari siteden aula f75
Selamlar,
Bilek desteği var diye hoşuma gitmiştirampage almanı önermemREDRAGON K617-rgb Wp Fızz %60 Q Türkçe Kablolu Mekanik Klavye Beyaz/pembe Fiyatı, Yorumları - Trendyol
REDRAGON K617-rgb Wp Fızz %60 Q Türkçe Kablolu Mekanik Klavye Beyaz/pembe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
1.5k civarina f75 bulursanız daha iyi olur. Ama bulamazsanız yardımcı olmaya çalışırım
Aynı bu tarz bi yorum attım diye uyarı yemiştim, raporlamadım ama dört gözle uyarı alıcan mı diye bekliyorumBenim sattığım bı klavye var düşünürseniz. 1.5k civarina f75 bulursanız daha iyi olur. Ama bulamazsanız bendeki klavyeyi satabilirim size
bu fiyat aralığında sanırım gamepower, rampageden başka bilek destekli mekanik klavye üreten pek yok,Bilek desteği var diye hoşuma gitmişti
Ben klavyeyi ilan olarak paylasmadim ama hocam. Siz öyle paylaşmıştıniz diye hatırlıyorum. Bulabilirse f75 daha mantıklı. Bulamazsa özelden yazarsa yardimci olmaya çalışırımŞahsen bende kullanıyorum çok memnunum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynı bu tarz bi yorum attım diye uyarı yemiştim, raporlamadım ama dört gözle uyarı alıcan mı diye bekliyorum
Ben hiç hatırlamıyomda bu tarx yazım vardı ilan varmı yokmu hatırlamıyom varsa haklılar yoksa haksızlarBen klavyeyi ilan olarak paylasmadim ama hocam. Siz öyle paylaşmıştıniz diye hatırlıyorum. Bulabilirse f75 daha mantıklı. Bulamazsa özelden yazarsa yardimci olmaya çalışırım