radasamara
80+ Gold
Dahası
Arkadaşlar zevkine kasa toplamak istesem 1000-1500tl arası ikinci el nasıl bir sistem toplanır?
amdmi intelmi toplayacaksınArkadaşlar zevkine kasa toplamak istesem 1000-1500tl arası ikinci el nasıl bir sistem toplanır?
Hocam farketmez lol csgo gibi oyunları rahat açsın yeter.amdmi intelmi toplayacaksın
tabii ki xeon lu sistem toplaamdmi intelmi toplayacaksın
tamam anladığım kadar teknik bilgim ile bakıyorum yanlışım olursa birazdan atıcağım cevabı bilgili bi arkadaş düzeltsin.Hocam farketmez lol csgo gibi oyunları rahat açsın yeter.
xeon nedirTa
tabii ki xeon lu sistem topla
işlemci: amd athlon x4 840 anakart:msı a68hm e33 v2 soket ekran kartı: asus r7 250 2gb 128 bit ram:kinkston ddr3 4gb 1600mhz depolamada sen bilirsin ne kadar doldurursun kasa psu yine sana bakar çok ta bi bilgim yok abdullah abiden izlediğim kadarıyla geliştirdim kendimi.Hocam farketmez lol csgo gibi oyunları rahat açsın yeter.
tamam anladığım kadar teknik bilgim ile bakıyorum yanlışım olursa birazdan atıcağım cevabı bilgili bi arkadaş düzeltsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
xeon nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:
işlemci: amd athlon x4 840 anakart:msı a68hm e33 v2 soket ekran kartı: asus r7 250 2gb 128 bit ram:kinkston ddr3 4gb 1600mhz depolamada sen bilirsin ne kadar doldurursun kasa psu yine sana bakar çok ta bi bilgim yok abdullah abiden izlediğim kadarıyla geliştirdim kendimi.