Neler Yeni

1000-2000 TL Klavye Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Oğuzhan
Bütçe
2500
Arkadaşlar herkese hayırlı günler dilerim.Klavyem yakın süre içerisinde teklemeye başladı yani tuşları iki kez basıyor silereken takılkp kendi kendine siliyor garip garip haraketler yapıyor sanırım vakti doldu ve emekliye ayrılma vakti geldi.Bu işlerden pek anlamadığım için siz değerli forum üyelerine danışmak istedim. İstediğim klavye tarzı enteri büyük tam boyut çabuk bozulmayan ağır görünümlü bir klavye tavsiyelerinizi bekliyorum bütçeyi 2500e kadar çıkarabilirim.Şuan kullandığım klavye gamepower ogre idi bu arada.

CiftciAli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Ali
Benimde aradığım tarzda bir klavye arıyorsunuz galiba. Konuyu takip ettim. Ama daha spesifik olursanız daha kolay yardımcı olurlar size. Örneğin mekanik klavye mi, membran mı? medya yönetimi olsun mu? Mekanik ise switch rengi ne olsun...... vesaire..

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Oğuzhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslında mekanik istiyorum ve şuan kullandığım klavye blue sesinden midem bulanmaya başladı başımı ağrıtıyor ve çevreme rahatsızlık veriyor membran değil ama sessiz kullanmayı tercih ediyorum artık red switch kullandım ama çok tuhaf geldi basıp basmadığımın farkında değilim çok kararsızım
Benimde aradığım tarzda bir klavye arıyorsunuz galiba. Konuyu takip ettim. Ama daha spesifik olursanız daha kolay yardımcı olurlar size. Örneğin mekanik klavye mi, membran mı? medya yönetimi olsun mu? Mekanik ise switch rengi ne olsun...... vesaire..

Top Bottom