Neler Yeni

1000₺ En iyi Masaüstü için Wi-Fi adaptör önerisi

Ps4cü35

80+ Bronze
Dostlar selamlar pazartesi günü sistemim geliyor bu sisteme internet lazım internet misafir odamda ben kendi odamdayım arada 3 duvar var 1000₺ max alabileceğim ve en verimli olacak bir ürün gerekiyor nasıl birsey olur internet için internet hızım 50 mbps nasıl bir ürün önerirsiniz ? Yardımınızı bekliyorum teşekkürler

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,759
İsim
Emir
3 duvar çok fazla.Modemi evin orta noktasına koyamaz mısınız

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Erdem
Dostlar selamlar pazartesi günü sistemim geliyor bu sisteme internet lazım internet misafir odamda ben kendi odamdayım arada 3 duvar var 1000₺ max alabileceğim ve en verimli olacak bir ürün gerekiyor nasıl birsey olur internet için internet hızım 50 mbps nasıl bir ürün önerirsiniz ? Yardımınızı bekliyorum teşekkürler
Attığın TP Linki sakın alma bir halta yaramıyor. Modem salondaydı odaya koymuştum sonra hole koydum yine işe yaramadı. Karşı odada router var 3 metre var yok prize taktım ethernet ile pc'ye taktım aşırı yavaş.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,759
İsim
Emir
Ya direk kablo çekeyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullanyor musun iyi mi
Ben ac1300mbps kullanıyorum ondan memnunum fakat stokta görmediğim için bunu attım.Eğer pişman olursan iade edersin.Amazondan satılıyor iadede sorun olmaz

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Erdem
Ben ac1300mbps kullanıyorum ondan memnunum fakat stokta görmediğim için bunu attım.Eğer pişman olursan iade edersin.Amazondan satılıyor iadede sorun olmaz
Ne zamandır kullanıyorsunuz ? Uzun vade için usb tavsiye edilmiyor pek

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Erdem

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru