Neler Yeni

1000 mbps bağlattım ama hızım 50

tcan20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Tolga Can
Merhabalar, 1 saat önce 1000 mbps bağlattım ama kurulum yapan kişi herhangi bir test yapmadan gitti, kurulum yapan kişiyi aradım 1000 mbps için 24 saate kadar beklemeniz gerekebilir 24 saat içinde kendine gelir gelmezse arayın gelelim dediler. Böyle bir şey var mı gerçekten? Modemde ethernet ışığı sarı yanacak dedi bende yeşil yanıyor beklemelimiyim yoksa müşteri hizmetlerini mi aramam gerek anlamadım

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Semih Boran
Modemi kapatıp açtınız mı hiç? Ek olarak bilgisayar ise wifi kartınız, telefonunuz ise telefonunuzun modeli nedir?

Nixita

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Onur eren keskin
"24 saat içinde kendine gelir gelmezse arayın" Yazdığınız metnin içinde cevabınız var 😂

tcan20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Tolga Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
"24 saat içinde kendine gelir gelmezse arayın" Yazdığınız metnin içinde cevabınız var 😂
İşte gerçekten böyle bir şey var mıdır yoksa elemanlar geçiştirmek için mi dediler çözemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Modemi kapatıp açtınız mı hiç? Ek olarak bilgisayar ise wifi kartınız, telefonunuz ise telefonunuzun modeli nedir?
Modemi hiç kapatıp açmadım, bilgisayara kablolu bağlanıyorum, 2 telefon var Samsung a34 ve huaweinin tam hatırlamadığım bir modeli

Modemi kapatıp açtım sonuç aynı

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Arda
İşte gerçekten böyle bir şey var mıdır yoksa elemanlar geçiştirmek için mi dediler çözemedim

Modemi hiç kapatıp açmadım, bilgisayara kablolu bağlanıyorum, 2 telefon var Samsung a34 ve huaweinin tam hatırlamadığım bir modeli

Hocam bir sabirli olun adam zaten cevabini vermis olmazsa ararsınız. 1 gün daha bekleyiverin.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Semih Boran

O zaman bekleyin. Birde wifi üzerinden evdeki hiçbir cihazla 1 gbsn interneti almanız mümkün değil. En fazla 2.4 ve 5 ghzyi ayırırsanız 300 mbsn falan alabilirsiniz a34 ile. Masaüstünden alabilirsiniz ama 1 gbsnyi cat5e ve üzeri ethernet kullanıyorsanız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,912
Üyeler
161,772
Son üye
k e m a l
Top Bottom