Neler Yeni

1000 TL bütçeye F/P monitör tavsiyesi

Ahmed.S

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmed Said
Bütçe
1000
Selamun aleyküm değerli forum sakinleri. Ben yakın zamanda 3800-4000 TL civarı APU sistem toplayıp, ekran kartları piyasaya gelip fiyatlar inince ve benimde borcum hafifleyince yanına bir ekran kartı takacağım ama hala monitörümü seçemedim. 144 Hz istiyordum fakat sistem ile biraz tuzlu geldi fiyatı zaten CS:GO, Valorant, LoL, gibi MOBA ve bunun gibi rekabetçi oyunlar dışında ultra ayarlarda oynamak istediğimde mütevellit 144 FPS alabileceğim pek oyun yok. Bende 75 Hz almaya karar verdim ki şuan kullandığım laptopta da 60 Hz ekran olduğu için pek fark duymam diye düşünüyorum. Bu konuyu sadece marka model önerisi için açmadım tavsiye ettiğiniz aklınıza gelen söylemek istediğiniz şeyleri de dikkate alacağım. Lütfen kullandığınız veya gerçekten nasıl bir ürün olduğunu bildiğiniz ürünler hakkında tavsiye ediniz her tavsiyeyi dikkate alacağım kulaktan dolma bilgiler ile büyük bir hayal kırıklığı yaşatırsınız bana. Çok uzun yazdım kimse okumayacak ama kendimi ifade edebilmişimdir inşallah.

altin cocuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
neu
Emin ol 200 TL koyduğuna değecektir;

Arttıramıyorsan;

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Emin ol 200 TL koyduğuna değecektir;
bu monitörü bedava verseler almam. Çok aşırı ghosting var. Kuzenim bunun 240 hz modelini aldı 4 gün dayanabildi geri iade etti. Ben 3 saat oynadım gözüm ağrıdı. KEsinlikle almayın. Geçen bunnu 240 hz modeli amazonda 1500 TL düştü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

fp olarak bunu önerebilirim. https://www.hepsiburada.com/msi-opt...ed-monitor-p-HBV00001CJ5RQ?magaza=Tekramarket

Liberal Kenobi

80+ Bronze
topladı şimdi PUBG sattıracak

bu monitörü bedava verseler almam. Çok aşırı ghosting var. Kuzenim bunun 240 hz modelini aldı 4 gün dayanabildi geri iade etti. Ben 3 saat oynadım gözüm ağrıdı. KEsinlikle almayın. Geçen bunnu 240 hz modeli amazonda 1500 TL düştü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

fp olarak bunu önerebilirim. https://www.hepsiburada.com/msi-opt...ed-monitor-p-HBV00001CJ5RQ?magaza=Tekramarket
Ben kullanıyorum o kadar kötü değil güzel bence sizin dedğiniz 240 model fark va rarada

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Ben kullanıyorum o kadar kötü değil güzel bence sizin dedğiniz 240 model fark va rarada
Daha önce iyi bir monitör kullandın mı? Mesela bende 240 HZ ROG Swift Prof bir monitör var. Ghosting vs 0 zaten çok kaliteli bir panele sahip. Benim ciddi anlamda gözüm ağrıdı. Yordu gözümü. Aşırı yordu. 144 modelinide internet cafede gördüm. Orda da aynıydı.

Liberal Kenobi

80+ Bronze
gözüm ağrıdı derken yani? IPS panel falanmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,421
Üyeler
162,683
Son üye
qwerty61