bu fiyatta evet rgb olmayan modelini kullanıyorum hala sağlamAlabileceğin en iyisi bence.GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
çöpRazer kraken x lite almayı düşünüyorum yorumunuz nedir?
Alabileceğin en iyisi bence.mGameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Reis mikrofon performansı çöp diye biliyorum yanlışmıyım?Alabileceğin en iyisi bence.GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
aynısının jag girişilisini kullanıyorum sesi iyi ama malzeme kalitesi pek iyi değil mikrofonunReis mikrofon performansı çöp diye biliyorum yanlışmıyım?
Yanlışsınız. Aksine mikrofonu ile öne çıkan bir model bu. Fiyatına göre mikrofonu başarılı.Reis mikrofon performansı çöp diye biliyorum yanlışmıyım?