Hocam mouse biraz düşürüp kulaklık değiştirsek ne yapabiliriz ?Sharkoon Rush ER3 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sharkoon Rush ER3 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Sharkoon Rush ER3 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 549,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comROYAL KLUDGE G87 TKL Mekanik Oyuncu Klavyesi-Mavi Backlight-Red Switch-Türkçe Tuş Düzeni / Siyah
ROYAL KLUDGE G87 TKL Mekanik Oyuncu Klavyesi-Mavi Backlight-Red Switch-Türkçe Tuş Düzeni Kompakt 87 tuşlu, yerden kazandıran ve ultra ince mekanik klavye tasarımı Masanızda çalışma alanı yaratır ve kendinizi daha rahat hissetmenizi sağlar Taşınabilir tasarım İhtiyacınız olan her yere...shop.connectgame.com.trMouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11
Mouse ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Bütçem yetmez diyorsan klavyeyi şu yapabilirsin.
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
Şöyle bi set yapıp kulaklığa 400 lira fiyat desek. Ne önerirsiniz ?Sharkoon Rush ER3 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sharkoon Rush ER3 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Sharkoon Rush ER3 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 549,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comROYAL KLUDGE G87 TKL Mekanik Oyuncu Klavyesi-Mavi Backlight-Red Switch-Türkçe Tuş Düzeni / Siyah
ROYAL KLUDGE G87 TKL Mekanik Oyuncu Klavyesi-Mavi Backlight-Red Switch-Türkçe Tuş Düzeni Kompakt 87 tuşlu, yerden kazandıran ve ultra ince mekanik klavye tasarımı Masanızda çalışma alanı yaratır ve kendinizi daha rahat hissetmenizi sağlar Taşınabilir tasarım İhtiyacınız olan her yere...shop.connectgame.com.trMouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11
Mouse ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Bütçem yetmez diyorsan klavyeyi şu yapabilirsin.
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
Öyle bir set yapma. Elin küçük mü?Hocam mouse biraz düşürüp kulaklık değiştirsek ne yapabiliriz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şöyle bi set yapıp kulaklığa 400 lira fiyat desek. Ne önerirsiniz ?
Ortalama düzeyde, o zaman Klavye mouse dediklerinizi alıyım kulaklığı da daha sonra bakıyım onun da kalitesiz olmasını istemiyorum açıkçası.Öyle bir set yapma. Elin küçük mü?
Kulaklığa çok önem verilmesi gerektiğini düşünmüyorum ben. O yüzden klavye ve mouse'u kaliteli tuttum.
Elinize olursa şuna bakabilirsiniz o zaman.Ortalama düzeyde, o zaman Klavye mouse dediklerinizi alıyım kulaklığı da daha sonra bakıyım onun da kalitesiz olmasını istemiyorum açıkçası.