Neler Yeni

1000 TL Gamepad Tavsiyesi

MINDWIDE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
MINDWIDE
İyi forumlar. Fifa ve diğer tür oyunlar için bir kol alacağım. Fiyatına değerse bütçeyi biraz aşabilirim.

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,722
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Kablolu:

https://ty.gl/8zogqm15ht

Kablosuz

Logitech F710
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer 2. Ele açık isende 9. Nesil Xbox kolu öneririm

MINDWIDE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
MINDWIDE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkürler hocam. f710 yeni çıkan oyunlarla bağlanma sorunu vs yaratmaz değil mi? Ayrıca kablosuz olarak bir üst seviyede hangi kol var sizce? Cevaplarsanız sevinirim

Cihangir

80+ Gold

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,722
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
https://www.hepsiburada.com/pusat-c...a=Monster+Notebook&url_src=and-product-detail bu var hocam ama ne yalan söyleyeyim tam net detayını bilmiyorum bu gampadin

teşekkürler hocam. f710 yeni çıkan oyunlarla bağlanma sorunu vs yaratmaz değil mi? Ayrıca kablosuz olarak bir üst seviyede hangi kol var sizce? Cevaplarsanız sevinirim
Benim gibi gaza gelip 2.2k ya Xbox 9. Nesil kolu alma bence yanlış anlama kol müqemmel ama çok pahalı 0ı 2. El alırsın değer ama 0 bence değmez

Cihangir

80+ Gold
hocam rica etsem bir link atabilir misiniz
link atamam yasak olabilir forumda. sarı sitede istanbulda bi satıcı var forumda ben dahil bi kaç kişi aldık medoratörlerden biriside aldı memnunuz sıkıntı yok

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,722
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Bulursun hocam rahatlıkla sarı siteden

Bu şekilde

Ekler

• IMG_20230716_001900.jpg
    IMG_20230716_001900.jpg
    416.9 KB · Hit: 46

MINDWIDE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
MINDWIDE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
link atamam yasak olabilir forumda. sarı sitede istanbulda bi satıcı var forumda ben dahil bi kaç kişi aldık medoratörlerden biriside aldı memnunuz sıkıntı yok
teşekkürler hocam bakayım ben de

Bir de kolun orijinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim bir yolu var mı

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
F710 berbat onun yerine arkadaşların dediğin gibi Xbox koluna yönel hele Fifa oynayacaksan senin direkt olarak Xbox veya Dualsense'e yönelmen lazım çünkü alacağın F710 (MSI ile ilgili bir bilgim yok fakat F710 kullandım) seni deli eder

MINDWIDE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
MINDWIDE
F710 berbat onun yerine arkadaşların dediğin gibi Xbox koluna yönel hele Fifa oynayacaksan senin direkt olarak Xbox veya Dualsense'e yönelmen lazım çünkü alacağın F710 (MSI ile ilgili bir bilgim yok fakat F710 kullandım) seni deli eder
siz hangi sorunları yaşadınız hocam? Ayrıca xbox ile tüm oyunları oynayabilirim değil mi bir sıkıntı olmaz?

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
siz hangi sorunları yaşadınız hocam? Ayrıca xbox ile tüm oyunları oynayabilirim değil mi bir sıkıntı olmaz?
Tabikide Xbox kontrolcüsü ile eğer cihazınızda Bluetooth desteği var ise her oyunu sıkıntısız bir şekilde kullanabilirsiniz, F710'da bağlantı kopma problemleri FIFA oynarken oyuncuları istediği yöne yönlendiremem (yani joystick arızası) beni deli etti ve bir kaç ay sonra Xbox 9.nesil satın aldım Amazon üzerinden ve hiç pişman olmadım verdiğim paranın sonuna kadar hakketti artık FIFA oynarken delirmiyorum o kadar söyleyebilirim :D

Eğer cihazınıda Bluetooth desteği yok ise bu adaptörü alıp sıkıntısız bir şekilde Xbox Gamepad'inizi kullanabilirsiniz ek olarak sadece Xbox kolunun bir eksi yanı var pil çok çabuk bitiyor bir süre sonra kablolu bir şekilde kullanmaya başladım ileride Xbox bataryası veya kendini şarj eden pil ve makinesini alırsanız çok daha rahatlarsınız. https://www.amazon.com.tr/TP-Link-B...9456805&sprefix=bluetooth+adap,aps,169&sr=8-5

Cihangir

80+ Gold
teşekkürler hocam bakayım ben de

Bir de kolun orijinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim bir yolu var mı
Xbox 9. nesil gamepad lerde sahtesi yok

pc ye bağla bütün oyunları oynarsın tak çalıştır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,807
Üyeler
163,063
Son üye
trebb
Top Bottom