2. el xbox 9. nesil fiyatları 1100 den başlıyorİyi forumlar. Fifa ve diğer tür oyunlar için bir kol alacağım. Fiyatına değerse bütçeyi biraz aşabilirim.
Benim gibi gaza gelip 2.2k ya Xbox 9. Nesil kolu alma bence yanlış anlama kol müqemmel ama çok pahalı 0ı 2. El alırsın değer ama 0 bence değmezteşekkürler hocam. f710 yeni çıkan oyunlarla bağlanma sorunu vs yaratmaz değil mi? Ayrıca kablosuz olarak bir üst seviyede hangi kol var sizce? Cevaplarsanız sevinirim
link atamam yasak olabilir forumda. sarı sitede istanbulda bi satıcı var forumda ben dahil bi kaç kişi aldık medoratörlerden biriside aldı memnunuz sıkıntı yokhocam rica etsem bir link atabilir misiniz
teşekkürler hocam bakayım ben delink atamam yasak olabilir forumda. sarı sitede istanbulda bi satıcı var forumda ben dahil bi kaç kişi aldık medoratörlerden biriside aldı memnunuz sıkıntı yok
siz hangi sorunları yaşadınız hocam? Ayrıca xbox ile tüm oyunları oynayabilirim değil mi bir sıkıntı olmaz?F710 berbat onun yerine arkadaşların dediğin gibi Xbox koluna yönel hele Fifa oynayacaksan senin direkt olarak Xbox veya Dualsense'e yönelmen lazım çünkü alacağın F710 (MSI ile ilgili bir bilgim yok fakat F710 kullandım) seni deli eder
Tabikide Xbox kontrolcüsü ile eğer cihazınızda Bluetooth desteği var ise her oyunu sıkıntısız bir şekilde kullanabilirsiniz, F710'da bağlantı kopma problemleri FIFA oynarken oyuncuları istediği yöne yönlendiremem (yani joystick arızası) beni deli etti ve bir kaç ay sonra Xbox 9.nesil satın aldım Amazon üzerinden ve hiç pişman olmadım verdiğim paranın sonuna kadar hakketti artık FIFA oynarken delirmiyorum o kadar söyleyebilirimsiz hangi sorunları yaşadınız hocam? Ayrıca xbox ile tüm oyunları oynayabilirim değil mi bir sıkıntı olmaz?
Xbox 9. nesil gamepad lerde sahtesi yokteşekkürler hocam bakayım ben de
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de kolun orijinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim bir yolu var mı
pc ye bağla bütün oyunları oynarsın tak çalıştırsiz hangi sorunları yaşadınız hocam? Ayrıca xbox ile tüm oyunları oynayabilirim değil mi bir sıkıntı olmaz?