kablolu demiştim yinede saolSteelseries Aerox 3 2022 olan modeli çok övüldü skatezleri vs. de iyi. Düşünebilirsiniz
hocam aynısını düşünüyordum fakat çok hafif olmasından korkuyorum bi tık görüntü vs olarak efsane bir şey duruyor alınır mı? sizce?Steelseries Aerox 3 2022 olan modeli çok övüldü skatezleri vs. de iyi. Düşünebilirsiniz
Her türlü daha iyi seçenekler var @ardaaaqSteelseries Aerox 3 2022 olan modeli çok övüldü skatezleri vs. de iyi. Düşünebilirsiniz
elin terliyorsa da önermem benim elimde kayıyordu terleyinceelin büyükse zowie ec-1
kablolu zaten hocamkablolu demiştim yinede saol
malesef2.el düşünür müsünüz
wirelessları çıkcak kabloları iyi değil. alcaksa parakord kablo alması lazım o zaman bütçesini aşcak gitsin endgame alsınelin büyükse zowie ec-1
neden kablolu olmak zorunda?soru başlıkta
5 ghz olması alıcısı kablo ile karşısına ulaşmadgı sürece kablolu kulanacam bunları karşılayan mouse pahalı olurwirelessları çıkcak kabloları iyi değil. alcaksa parakord kablo alması lazım o zaman bütçesini aşcak gitsin endgame alsın
neden kablolu olmak zorunda?
Claw için
Endgame Xm1 - Xm1r
Xtrfy Mz1
Palm için
Pulsar Xlite
Deathadder v2
Viper 8kHz(elin çok büyük değilse iki tutuş şeklinede gider)
bana sorarsan kablosuz büyük rahatlık palm için pwnage ergo, claw için haste wireless veya model o önerebilirim.
deliklileri sevmiyorum saolasın amawirelessları çıkcak kabloları iyi değil. alcaksa parakord kablo alması lazım o zaman bütçesini aşcak gitsin endgame alsın
neden kablolu olmak zorunda?
Claw için
Endgame Xm1 - Xm1r
Xtrfy Mz1
Palm için
Pulsar Xlite
Deathadder v2
Viper 8kHz(elin çok büyük değilse iki tutuş şeklinede gider)
bana sorarsan kablosuz büyük rahatlık palm için pwnage ergo, claw için haste wireless veya model o önerebilirim.
kanka bence https://www.oyuncumagazasi.com/urun...omik-hafif-24-centik-siyah-espor-oyuncu-mouse bu mouseyi alabilirsin bütçeni biraz daha aşarsan çok epik bir mouse öyle diyim tam e sporcu mousesisoru başlıkta