- Bütçe
- 1000
Razer viper mini kullanıyordum kronik sorunları sebebi ile kullanılmaz halde.Kablosuz bir mouse geçmek istiyorum.
1-KRONİK SORUNU OLMASIN.
2-Claw gibi tutuyorum oyunlarda ama bazen fingertip kullandığım oluyor.
3-RGB takıntım yok.
4-Çok ağır olmasın max 80-90.
5-Pilsiz olursa güzel olur.
Benim bulduklarım:
ama asus kronik sorunları varmış çoğuda yazılım tarafı o yüzden tercih etmem diye düşünüyorum.
''Şu mouse bekle 1000 TL düşer'' dediğiniz ya da daha düşük fiyata daha kaliteli bir mouse önerirseniz çok sevinirim.
NOT:Glorious model D kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi ?
NOT(2): Amazon Blackfriday de indirim girebilir,girerse onu al dediğiniz mouse olursa lütfen onlarıda önerin.
1-KRONİK SORUNU OLMASIN.
2-Claw gibi tutuyorum oyunlarda ama bazen fingertip kullandığım oluyor.
3-RGB takıntım yok.
4-Çok ağır olmasın max 80-90.
5-Pilsiz olursa güzel olur.
Benim bulduklarım:
Glorious Model D Mat RGB Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Glorious Model D Mat RGB Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Glorious Model D Mat RGB Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.329,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Asus P702 ROG GLADIUS II Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus P702 ROG GLADIUS II Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus P702 ROG GLADIUS II Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 8.347,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
''Şu mouse bekle 1000 TL düşer'' dediğiniz ya da daha düşük fiyata daha kaliteli bir mouse önerirseniz çok sevinirim.
NOT:Glorious model D kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi ?
NOT(2): Amazon Blackfriday de indirim girebilir,girerse onu al dediğiniz mouse olursa lütfen onlarıda önerin.