bılacknega
80+
- Bütçe
- 1000
Claw tutuyorum elim büyük ergo sevmem her oyunu oynarım ama Minecraftciyim.
bu üç mousye bakaabilirsinizClaw tutuyorum elim büyük ergo sevmem her oyunu oynarım ama Minecraftciyim.
Cobra küçük eller için uygundu sanırım rival 3 ünde lod sorunu vardı ama ss prime bilmiyorum glorious model o ile SS prime arasında kaldım.bu üç mousye bakaabilirsiniz
2-
SteelSeries Prime Fps Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SteelSeries Prime Fps Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
3-
Steelseries Rival 3 RGB Kablolu Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Steelseries Rival 3 RGB Kablolu Oyuncu Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
arada bır attack shark x3 vergıyle beraber 1000tl ye dusuyor olmadı attack shark r1 alınClaw tutuyorum elim büyük ergo sevmem her oyunu oynarım ama Minecraftciyim.
Hocam yurtdışı olmasın şimdi garanti sıkıntı oluyor bı 2 yıl gitsin istiyorum alacağım mousearada bır attack shark x3 vergıyle beraber 1000tl ye dusuyor olmadı attack shark r1 alın
garantısı amazon olacagı ıcın sıkıntı olacagını sanmamHocam yurtdışı olmasın şimdi garanti sıkıntı oluyor bı 2 yıl gitsin istiyorum alacağım mouse
İlk 1 ay sıkıntı olmaz ama ondan sonra mousea bir şey olduğunda sıkıntıgarantısı amazon olacagı ıcın sıkıntı olacagını sanmam