Neler Yeni

1000 Tl sistem tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ege Altındaş
Merhaba arkadaşlar 1000 tlyi aşmaycak seviyede bi sistem toplamak istiyordum. Şimdiden teşekkürler. (Oynadığım oyunlar lol csgo vb.)

emrahclkl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Emrah Çelikel
1000 TL'ye bir sistem alıp performans bekliyorsan biraz zor olabilir kardeşim.İkinci ele yönelebilirsin.Fakat yinede istediğin verimi alabileceğin bir sistem olmayabilir.Biraz daha üstüne katabilirsen eğer
şu sistemi deneyebilirsin.Biraz daha yükselmiş olabilir fiyatı ama en azından oynadığın oyunlarda kafan rahat olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Deniz Demirdöğen
benim tavsiyem apu sistem ama ramin düşük kalacağı için biraz daha bütçe eklemelisin (ekstra ssd,vb şeyler için)

cavo444

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kemal ALPDEMİR
Merhaba arkadaşlar 1000 tlyi aşmaycak seviyede bi sistem toplamak istiyordum. Şimdiden teşekkürler. (Oynadığım oyunlar lol csgo vb.)
Kardeşim o paraya en fazla apu sistem toplanır. Onu da toplayabilmek için bi 500-600 TL ye daha ihtiyacın var.

Xalo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yusuf
1000 TL'ye bir sistem alıp performans bekliyorsan biraz zor olabilir kardeşim.İkinci ele yönelebilirsin.Fakat yinede istediğin verimi alabileceğin bir sistem olmayabilir.Biraz daha üstüne katabilirsen eğer
şu sistemi deneyebilirsin.Biraz daha yükselmiş olabilir fiyatı ama en azından oynadığın oyunlarda kafan rahat olur.
Bu video çekildiğinde dolar 3.10'du şimdi ise 6,42 arada baya bi fiyat oynuyor.
Kardeşim 1000 tl bütçe ile şuan ki koşullarda iyi bir oyun sistemi toplayamazsın çünkü ekonomi malum . 2. el iyi bir sistem toplamak için dahi en az 1500-2000 arası bir bütçen olmalı.İyi vakitler.

Top Bottom