Squex
80+ Silver
Ya bu turknet kucukcemecenin her mahallesine koymuş gigafiberi bir atakente koymamıs kafayı yicemKüçükçekmece İstasyon mah. kankam. Bakırköy sahil değil ki?
Ya bu turknet kucukcemecenin her mahallesine koymuş gigafiberi bir atakente koymamıs kafayı yicemKüçükçekmece İstasyon mah. kankam. Bakırköy sahil değil ki?
Aslında Ataköy'de merkez sayılır. Belki yakın zamanda gelir.Ya bu turknet kucukcemecenin her mahallesine koymuş gigafiberi bir atakente koymamıs kafayı yicem
Ben 35mbps den 15mbps kullanıyodum aradık TT yi yükselttiler 35'eBende bekiyim dedim 73 mbps varmış türknette ama babam sağolsun 10 mbps paketten 3 mbps kullanıyoruz.
İkiside 100 TL
Bana da geçenlerde altyapı geldi. Randevu almaları için aramalarını bekliyorum. Hayırlı olsun sanada.Alıntıyı görüntüle
1-2 Haftaya taşınacağız ev beğendik hemen altyapısına baktım. 1000Mbps 99TL diyor. Gerçek mi bu? Nasıl oluyor ben 99TL ye 26mbps falan alıyorum şu an.
Bende Atakent'teyim. Aylardır gigafiber bekliyorum. Geldiği gün geçeceğim.Ya bu turknet kucukcemecenin her mahallesine koymuş gigafiberi bir atakente koymamıs kafayı yicem