1000TL BANDINDA MOUSE ÖNERİSİ

vxe r1 se versiyonun 3395 se var 3370 modlanmış hali

vxe r1 se+ beyaz rengini sipariş verdim cuma günü. güzel gibi duruyor. kargo geldiğinde isterseniz deneyimimi aktarabilirim.

bu mouse u almayı düşünüyorum 1k bandında başka bi öneriniz var mı
https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...kablolu-kablosuz-oyuncu-fiyati,801894633.html parolapara ile öder isen cashback kazanırsın.

iyi olur kral ben hala karar veremedim
mouse elime ulaştı. yani söyle söyleyebilirimki kutusuyla beraber neredeyse benim şu an kullandığım mouse ağırlığında. kısacası çok hafif bir mouse. tekerlek/tıklama hissiyatı falan çok iyi. dün yazılımını indirmeye çalışmıştım fakat yazılımı açtıktan sonra uygulamada tüm ekran rastgele çinli yazılarla doluydu ve bir kaç tuş vardı. (tuşlara basıyordum sadece basma animasyonu vardı bir değişiklik yoktu.) şimdi tekrardan yazılımı kurmayı deniyeceğim. ayrıca dpi tuşu mousenin altına yerleştirilmiş. daha bugün elime ulaşmış olan bir mouse için yorumum bu kadar. şu an gayet güzel duruyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

(bahsettiğim uygulama vgn hub idi. sitesinden baktığım kadarı ile vxe serisi yokmuş yazılımda.)

mouse elime ulaştı. yani söyle söyleyebilirimki kutusuyla beraber neredeyse benim şu an kullandığım mouse ağırlığında. kısacası çok hafif bir mouse. tekerlek/tıklama hissiyatı falan çok iyi. dün yazılımını indirmeye çalışmıştım fakat yazılımı açtıktan sonra uygulamada tüm ekran rastgele çinli yazılarla doluydu ve bir kaç tuş vardı. (tuşlara basıyordum sadece basma animasyonu vardı bir değişiklik yoktu.) şimdi tekrardan yazılımı kurmayı deniyeceğim. ayrıca dpi tuşu mousenin altına yerleştirilmiş. daha bugün elime ulaşmış olan bir mouse için yorumum bu kadar. şu an gayet güzel duruyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

(bahsettiğim uygulama vgn hub idi. sitesinden baktığım kadarı ile vxe serisi yokmuş yazılımda.)
Temudan ucuza aj159pro düşüremessem bunu alıcam reis bende teşekkürler yorumun için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,904
Üyeler
184,529
Son üye
aarslan6998
Geri