iyi olur kral ben hala karar veremedimvxe r1 se+ beyaz rengini sipariş verdim cuma günü. güzel gibi duruyor. kargo geldiğinde isterseniz deneyimimi aktarabilirim.
bütçe 1800 e falan artar mı?bu mouse u almayı düşünüyorum 1k bandında başka bi öneriniz var mı![]()
Inca IMG-326MX 8000 DPI 6D Makro Tuşlu RGB LED Bluetooth + 2.4G + Kablolu Şarjlı Gaming Mouse 300mAh - Fiyatı, Yorumları
Inca IMG-326MX 8000 DPI 6D Makro Tuşlu RGB LED Bluetooth + 2.4G + Kablolu Şarjlı Gaming Mouse 300mAh yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
artar parolaparayla 1400 e gelir.bütçe 1800 e falan artar mı?
1800 lere çıkabilirse gaminggen de L7 pro mouse var çok iyidirartar parolaparayla 1400 e gelir.
https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...kablolu-kablosuz-oyuncu-fiyati,801894633.html parolapara ile öder isen cashback kazanırsın.bu mouse u almayı düşünüyorum 1k bandında başka bi öneriniz var mı![]()
Inca IMG-326MX 8000 DPI 6D Makro Tuşlu RGB LED Bluetooth + 2.4G + Kablolu Şarjlı Gaming Mouse 300mAh - Fiyatı, Yorumları
Inca IMG-326MX 8000 DPI 6D Makro Tuşlu RGB LED Bluetooth + 2.4G + Kablolu Şarjlı Gaming Mouse 300mAh yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
2400 diyor reis1800 lere çıkabilirse gaminggen de L7 pro mouse var çok iyidir
parolapara ve iyzico ile 1800 lere geliyor2400 diyor reis
mouse elime ulaştı. yani söyle söyleyebilirimki kutusuyla beraber neredeyse benim şu an kullandığım mouse ağırlığında. kısacası çok hafif bir mouse. tekerlek/tıklama hissiyatı falan çok iyi. dün yazılımını indirmeye çalışmıştım fakat yazılımı açtıktan sonra uygulamada tüm ekran rastgele çinli yazılarla doluydu ve bir kaç tuş vardı. (tuşlara basıyordum sadece basma animasyonu vardı bir değişiklik yoktu.) şimdi tekrardan yazılımı kurmayı deniyeceğim. ayrıca dpi tuşu mousenin altına yerleştirilmiş. daha bugün elime ulaşmış olan bir mouse için yorumum bu kadar. şu an gayet güzel duruyor.iyi olur kral ben hala karar veremedim
Temudan ucuza aj159pro düşüremessem bunu alıcam reis bende teşekkürler yorumun içinmouse elime ulaştı. yani söyle söyleyebilirimki kutusuyla beraber neredeyse benim şu an kullandığım mouse ağırlığında. kısacası çok hafif bir mouse. tekerlek/tıklama hissiyatı falan çok iyi. dün yazılımını indirmeye çalışmıştım fakat yazılımı açtıktan sonra uygulamada tüm ekran rastgele çinli yazılarla doluydu ve bir kaç tuş vardı. (tuşlara basıyordum sadece basma animasyonu vardı bir değişiklik yoktu.) şimdi tekrardan yazılımı kurmayı deniyeceğim. ayrıca dpi tuşu mousenin altına yerleştirilmiş. daha bugün elime ulaşmış olan bir mouse için yorumum bu kadar. şu an gayet güzel duruyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
(bahsettiğim uygulama vgn hub idi. sitesinden baktığım kadarı ile vxe serisi yokmuş yazılımda.)
hocam bu 1k kredi iadesi mevzusu nedir bilgilendirebilir misiniz?İlk kullanıcı indirimi instada falan çıkıyor onun dışı 1k kredi iadesi var muazzam bir şey