S H I V A & Emekli Global
80+ Gold
Dahası
Kasa sıkıntı çıkmazmı 4090 a elimizde zaten m2 ssd var en düşük modelini alıp ramı 64 yapmayı düşünüyoruzAlıntıyı görüntüleböyle bir şeye bakılabilir bencePowerfull 9A-RTX4090 - Game Garaj
Powerfull 9A-RTX4090 ,Gücünü Yeni Nesil AMD İşlemci Ve Nvidia GeForce RTX 4090 Ekran Kartından Alan, Powerfull 9A-RTX4090 hazır sistem oyuncu bilgisayarı, en iyi fiyat ve taksit seçeneği ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Yuksek butcede en f/p ve kaliteli sistemi sen toplarsin diye dusundumBuyur Ege kardeşim
kasa neden sorun çıkarsın onu anlayamadım.32gb ramde şu an için yeterli.İleride aynı ramlerden alırsınızKasa sıkıntı çıkmazmı 4090 a elimizde zaten m2 ssd var en düşük modelini alıp ramı 64 yapmayı düşünüyoruz
Teşekkür ederimYuksek butcede en f/p ve kaliteli sistemi sen toplarsin diye dusundum
Bu 4090 çok büyük değilmi ya o yüzden dedimkasa neden sorun çıkarsın onu anlayamadım.32gb ramde şu an için yeterli.İleride aynı ramlerden alırsınız
en yakın tarih ne zaman olursa bu hafta alıcazNe zaman alacaksın
Hazır sistem sanki daha mantıklı olur ya da kaliteli 4080 süper ile toplanır eskiden toplama daha mantıklı oluyordu şimdilerde makas tersine döndüBu 4090 çok büyük değilmi ya o yüzden dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
en yakın tarih ne zaman olursa bu hafta alıcaz
Atılan hazır sistemi almam mantıklı ozaman demi bi geliştirme vesaire yapmadan sadece ram ekleyerek ısınma vb yapmaz üzmezHazır sistem sanki daha mantıklı olur ya da kaliteli 4080 süper ile toplanır eskiden toplama daha mantıklı oluyordu şimdilerde makas tersine döndü
Bakmadan bişey diyemem etraflıca bakmam lazım iftardan sonra bakarımAtılan hazır sistemi almam mantıklı ozaman demi bi geliştirme vesaire yapmadan sadece ram ekleyerek ısınma vb yapmaz üzmez