Neler Yeni

100TL bütçe ile kulakiçi kulaklık önerisi

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
Selamun aleyküm abilerim ve kardeşlerim. Benim 100TL +20 civarı bütçem var. Kulaklık ile yaptığım FPS oyunları oyunları oynuyorum ve discordda konuşuyorum. Bass tarzı şeylere pek takmadan müzik dinliyorum. Bu bütçe ile alınabilecek en iyi kulakiçi kulaklık önerisi nedir?

Çınar Yaşar

80+ Gold
Süper Cuma indiriminde James Donkey 710 geliyor 119TL veya 129TL'ye onu alabilirsin

Çınar Yaşar

80+ Gold
Pardon kulak içi demişsin ama bu kulaklık bende var çok güzel bass veriyor ve akşam sesini full açamıyorum evdekiler uyanıyor kulağımdan çıkarırsam

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Abdurrahman
100 TL bütçenizi biraz aşıyor ama bu kulaklığı kesinlikle öneririm. Bunun bir eski versiyonu olan Hybrid PRO' yu kullanmıştım muazzam bir kulaklıktı. Bu linkteki yeni versiyonu. Kullanıcı yorumlarına bakabilirsiniz tam bir f/p ürünü.

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
100 TL bütçenizi biraz aşıyor ama bu kulaklığı kesinlikle öneririm. Bunun bir eski versiyonu olan Hybrid PRO' yu kullanmıştım muazzam bir kulaklıktı. Bu linkteki yeni versiyonu. Kullanıcı yorumlarına bakabilirsiniz tam bir f/p ürünü.

Hocam telefonum Xiaomi ve birçok Xiaomi ürünü kullandım fakat kulaklıklarından illallah ettim. Yine de tavsiye için teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam telefonum Xiaomi ve birçok Xiaomi ürünü kullandım fakat kulaklıklarından illallah ettim. Yine de tavsiye için teşekkür ederim.
JBL'in C100SI modelini çok met ettikleri için sipariş verdim. Değerli tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.

Top Bottom