Monster abra ürünlerinde- ucuz tutmak için olsa gerek- kullanıyor.10200H = 9300H
hangi laptopları karşılaştırıyorsanız ona göre genel güç katşılaştırması yapabilirim.
aynen öyleMonster abra ürünlerinde- ucuz tutmak için olsa gerek- kullanıyor.
Ben almayacağım sadece fikir edinmek için soruyorum.aynen öyle
işlrmciden kısıp diğer şeylere ekleme yapıyorsa 10200H alın derim
ben monster konusunaBen almayacağım sadece fikir edinmek için soruyorum.
1650 yi 1650 ti yapmak için herhalde.
Peki performans olarak çok fark var mı?
Artı ikinci soru : Monster alınır mı? Parçaları hep kalitesiz üretiyormuş, sürekli teknik servislik işin oluyormuş.
Peki monster abra alır mısınız? Normal bir kullanısın. Halanın ikinci kuşaktan kardeşinin kuzeni bölge müdürü falan değil.ben monster konusuna
abra alırdım ama tulpar almazdım gibi bakıyorum.
malzeme kalitesi olarak biraz düşük
ömür boyu bedava hizmeti var o bir artı ama eğer laptopunuz fabrika çıkışlı sorunluysa can sıkıyor. halamın eşinin kardeşi monsterda bölge müdürü ve zamanında bize yüzde 80 indirimli 1060 laptop ayarlamıştı ona rağmen böyle düşünüyorum
tulpar önermememin nedeni iste ekran kartlarının tdpden dolayı çok ısınması.
önce piyasaya diğer markalara bakardım fiyat karşılaştırması yapıp alırdım eğer ucuzssa. lenovo-acer gibi markaların f/p ürünleri çıkıyor arada.Peki monster abra alır mısınız? Normal bir kullanısın. Halanın ikinci kuşaktan kardeşinin kuzeni bölge müdürü falan değil.
Normalsin. Abra alır mıydın?
Peki monster ın parça kalitesizliği doğru mu? Anakart ve ekran kartını tabiri caizse merdiven altı üretiyormuş. Bu doğru mu?önce piyasaya diğer markalara bakardım fiyat karşılaştırması yapıp alırdım eğer ucuzssa. lenovo-acer gibi markaların f/p ürünleri çıkıyor arada.
şans işi oluyor hocam bir kasada iyi bir kasada kötü çıkıyor.Peki monster ın parça kalitesizliği doğru mu? Anakart ve ekran kartını tabiri caizse merdiven altı üretiyormuş. Bu doğru mu?
Kalitesiz değil bir leptop için olabilecek en iyi kalitede plastik kapakları var heryeri monitör arkası dahil fiyat düşürmek için plastik kullanılıyorPeki monster ın parça kalitesizliği doğru mu? Anakart ve ekran kartını tabiri caizse merdiven altı üretiyormuş. Bu doğru mu?
Burak zeytinci adlı YT kanalı diyordu.Kalitesiz değil bir leptop için olabilecek en iyi kalitede plastik kapakları var heryeri monitör arkası dahil fiyat düşürmek için plastik kullanılıyor
Kendim kullanıyorum tek sıkıntım ekranı indirirken esneme oluyor kapakta ekrana bastırınca çıkan görüntü çıkıyor 2 yıldır kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım Monster kaliteli markadır merdiven altı falan değil