Neler Yeni

10200H ve 10300H arasında ne kadar fark var?

ArdaCoşar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Arda Coşar
oc olsa gerek
Mesaj otomatik birleştirildi:

yada daha az güç tüketiyo olabilir 10200h sonuçta laptoplarda pil ömrünü arttırmak önemli

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
10200H = 9300H
hangi laptopları karşılaştırıyorsanız ona göre genel güç katşılaştırması yapabilirim.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynen öyle
işlrmciden kısıp diğer şeylere ekleme yapıyorsa 10200H alın derim
Ben almayacağım sadece fikir edinmek için soruyorum.
1650 yi 1650 ti yapmak için herhalde.
Peki performans olarak çok fark var mı?

Artı ikinci soru : Monster alınır mı? Parçaları hep kalitesiz üretiyormuş, sürekli teknik servislik işin oluyormuş.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Ben almayacağım sadece fikir edinmek için soruyorum.
1650 yi 1650 ti yapmak için herhalde.
Peki performans olarak çok fark var mı?

Artı ikinci soru : Monster alınır mı? Parçaları hep kalitesiz üretiyormuş, sürekli teknik servislik işin oluyormuş.
ben monster konusuna
abra alırdım ama tulpar almazdım gibi bakıyorum.
malzeme kalitesi olarak biraz düşük
ömür boyu bedava hizmeti var o bir artı ama eğer laptopunuz fabrika çıkışlı sorunluysa can sıkıyor. halamın eşinin kardeşi monsterda bölge müdürü ve zamanında bize yüzde 80 indirimli 1060 laptop ayarlamıştı ona rağmen böyle düşünüyorum :D

tulpar önermememin nedeni iste ekran kartlarının tdpden dolayı çok ısınması.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben monster konusuna
abra alırdım ama tulpar almazdım gibi bakıyorum.
malzeme kalitesi olarak biraz düşük
ömür boyu bedava hizmeti var o bir artı ama eğer laptopunuz fabrika çıkışlı sorunluysa can sıkıyor. halamın eşinin kardeşi monsterda bölge müdürü ve zamanında bize yüzde 80 indirimli 1060 laptop ayarlamıştı ona rağmen böyle düşünüyorum :D

tulpar önermememin nedeni iste ekran kartlarının tdpden dolayı çok ısınması.
Peki monster abra alır mısınız? Normal bir kullanısın. Halanın ikinci kuşaktan kardeşinin kuzeni bölge müdürü falan değil.
Normalsin. Abra alır mıydın?

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Peki monster abra alır mısınız? Normal bir kullanısın. Halanın ikinci kuşaktan kardeşinin kuzeni bölge müdürü falan değil.
Normalsin. Abra alır mıydın?
önce piyasaya diğer markalara bakardım fiyat karşılaştırması yapıp alırdım eğer ucuzssa. lenovo-acer gibi markaların f/p ürünleri çıkıyor arada.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
önce piyasaya diğer markalara bakardım fiyat karşılaştırması yapıp alırdım eğer ucuzssa. lenovo-acer gibi markaların f/p ürünleri çıkıyor arada.
Peki monster ın parça kalitesizliği doğru mu? Anakart ve ekran kartını tabiri caizse merdiven altı üretiyormuş. Bu doğru mu?

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Peki monster ın parça kalitesizliği doğru mu? Anakart ve ekran kartını tabiri caizse merdiven altı üretiyormuş. Bu doğru mu?
Kalitesiz değil bir leptop için olabilecek en iyi kalitede plastik kapakları var heryeri monitör arkası dahil fiyat düşürmek için plastik kullanılıyor
Kendim kullanıyorum tek sıkıntım ekranı indirirken esneme oluyor kapakta ekrana bastırınca çıkan görüntü çıkıyor 2 yıldır kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım Monster kaliteli markadır merdiven altı falan değil

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Kalitesiz değil bir leptop için olabilecek en iyi kalitede plastik kapakları var heryeri monitör arkası dahil fiyat düşürmek için plastik kullanılıyor
Kendim kullanıyorum tek sıkıntım ekranı indirirken esneme oluyor kapakta ekrana bastırınca çıkan görüntü çıkıyor 2 yıldır kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım Monster kaliteli markadır merdiven altı falan değil
Burak zeytinci adlı YT kanalı diyordu.
Kendisi baya donanımlı bir bilgisayar mühendisi.

Top Bottom