Neler Yeni

10600tl sistem toplama monitörlü

Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Arda Gençkurt
Instagram
ardapuerlupus
Steam
puerlupus
rx570xt nin açamayacağı oyun yok 4k da hepsinde +50 fps var düşünmeden al.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș
Bende hayatımda daha hiç Fortnite oynamadım ufak bir araştırma ile epic in en yüksek olduğunu öğrendim.Ne demek teşekkür ederim.
Epicin bende en yuksek oldugunu biliyorum herhalde sadece dikkat etmedim sol alt koseye koymus adam ama ben ustteki fps kisimina baktim videoyu direk ilerlettim cunku baslikta 2k yaziyordu epic olup olmadigina dikkat etmedim zaten cogu kisi daha cok fps alsin diye en dusuge aliyor ayarlari

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
rx570xt nin açamayacağı oyun yok 4k da hepsinde +50 fps var düşünmeden al.
kardo bide ben şmdi hangisi alıyım 270supermi rx5700xtmi bide yayın yapcagım için ekipman lazım skipmanı böyle ayarladım sorun yaşarmıyım gamepower ursa mouse gamepower saber klavye James Donkey 712gaming kulaklık

Croash

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ahmet Hakan Teaysı
kardo bide ben şmdi hangisi alıyım 270supermi rx5700xtmi bide yayın yapcagım için ekipman lazım skipmanı böyle ayarladım sorun yaşarmıyım gamepower ursa mouse gamepower saber klavye James Donkey 712gaming kulaklık
Ekipmana bütçe ayırman için kesinlikle rx5700xt fakat ekipmandan çok anlamadığım için bilemiyorum.

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Ekipmana bütçe ayırman için kesinlikle rx5700xt fakat ekipmandan çok anlamadığım için bilemiyorum.
bide şöyle düşündüm hiç kimse oyunları en yüksek ayarlrda yani ultrada oynamaz sende bende 2kdada

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș
Hocam paran varsa rtx 2070 super almani tavsiye ederim rx 5700 xt nin rakibi rtx 2060 super ve rtx 2070 dir rtx 2070 super daha performansli ve daha dusuk sicaklikta calisiyor eger butceniz varsa rtx 2070 super tercih edin derim bazi oyunarda belki rtx acarsiniz + si olur yinede daha fazla para vermek istemiyorsaniz rx 5700 xt de gayet iyi ve performanslidir

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Hocam paran varsa rtx 2070 super almani tavsiye ederim rx 5700 xt nin rakibi rtx 2060 super ve rtx 2070 dir rtx 2070 super daha performansli ve daha dusuk sicaklikta calisiyor eger butceniz varsa rtx 2070 super tercih edin derim bazi oyunarda belki rtx acarsiniz + si olur yinede daha fazla para vermek istemiyorsaniz rx 5700 xt de gayet iyi ve performanslidir
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bide bunlar geforce oldugu için fiyatını hemen artıramazlar nasıl iyi mi? 3600taktm

arkadaşlar birde fsp kasa iyi mi?

Croash

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ahmet Hakan Teaysı
RX5700 XT 2070 SUPER ve 2080 bandında bir karttır.Anlayın bunu artık buyrun testler mevcut

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș

hocam bide bunlar geforce oldugu için fiyatını hemen artıramazlar nasıl iyi mi? 3600taktm

arkadaşlar birde fsp kasa iyi mi?
Sizin yaptiginiz degisiklikler bizde gozukmuyor fakat r5 3600 gayet yeterli besler rtx 2070 superi
Sıkıntı olmaz kasa hakkinda bir bilgim yok fakat eger butceni asabiliyorsan r7 3700x yaparsan tadindan yenmez bir sistem olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Arda Gençkurt
Instagram
ardapuerlupus
Steam
puerlupus
Ekipman yeterli gayet sıkıntı çıkarsa ileride kulaklık çıkarır
yayın amaçlı da oyun amaçlı da rx5700xt öneririm bro sapphire alırsan çok iyi olur

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
rtx ilk defa denicem allah sizede böyle bir bilgisisyar versin inşallah yardım ettinzi için saolun dostlar iyi suarlar ilk defa hayalimi gereçkelştircem inş aminn

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș
rtx ilk defa denicem allah sizede böyle bir bilgisisyar versin inşallah yardım ettinzi için saolun dostlar iyi suarlar ilk defa hayalimi gereçkelştircem inş aminn
Ins amin bende kac senedir istiyorum da almiyorlar dersine bak anca sıkıldım cevremdeki herkes de sistem topladi millet evinde keyfine bakarken biz ders calisiyoruz yapcak bisiy yok insallah kendi parami kazanmaya basladigim zaman kendime en iyi sistemi dizicem suanlik babama bagliyim maga be 😔 neyse buda benim bir sitemim gibi oldu

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Ins amin bende kac senedir istiyorum da almiyorlar dersine bak anca sıkıldım cevremdeki herkes de sistem topladi millet evinde keyfine bakarken biz ders calisiyoruz yapcak bisiy yok insallah kendi parami kazanmaya basladigim zaman kendime en iyi sistemi dizicem suanlik babama bagliyim maga be 😔 neyse buda benim bir sitemim gibi oldu
alırsın yakında bu korona çok güçlü olmayay başladı bide mutasyona ugrradı 30tane en ölümcülü türkiyede

alırsın yakında bu korona çok güçlü olmayay başladı bide mutasyona ugrradı 30tane en ölümcülü türkiyede
uzmanalr bile bunun geçmesi çok zor diyorlar bide sokaga çıkma yasagı olsa bile dışarı çıkan maskesizler daha çok artrıyolar ilk dusuruyolar insanlar korkmuyo aslında fazla sonra bi anda yükselior ama herkes sokakra

Top Bottom