PSU su bir tık sınır gibiteşekkürler inceliyorum hemen
ekran kartı ısınma sorunları var diye yorumlamış bircok kişi yayında sıkıntı cıkarır mı acaba ?PSU su bir tık sınır gibi
Kötü bir sistem ekran kartı soğutma modeli ise giriş seviyesi kasa mesh panel değil, bu nedenle bu fiyata hiç olmamış.ekran kartı ısınma sorunları var diye yorumlamış bircok kişi yayında sıkıntı cıkarır mı acaba ?
yayın amaçlıda kullanılıcak pek fazla anlamadoğım için soruyorum özür dilerim ama bir sıkıntı olmaz demi ?fiyat arttırma şansın varsa 2060 dan daha iyi bu ekran kartı ve 3060 la kafa kafaya bence iyi bir kasa bu he geçen ay 11 di ama dolar işteSinerji Talos Ryzen 5 5600X 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX4060Ti Oyun Bilgisayarı
Sinerji Talos Ryzen 5 5600X 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX4060Ti Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Aynı sistem bende var sorun çıkarmaz kardeşim belki işlemcisi değiştirebilir onu da ileriki zamanda yaparsınyayın amaçlıda kullanılıcak pek fazla anlamadoğım için soruyorum özür dilerim ama bir sıkıntı olmaz demi ?
ben bir sıkıntı yaşatacağını düşünmüyorum ama işlemcisi 5600 yapılabilir ileride durumun olduğu zaman yayında da sıkıtnı olacağını düşünmüyorum ama yine de bi araştırma yap iyiceyayın amaçlıda kullanılıcak pek fazla anlamadoğım için soruyorum özür dilerim ama bir sıkıntı olmaz demi ?
tamamdır usta cok teşekkür ederim sipariş veriyorumyayın amaçlıda kullanılıcak pek fazla anlamadoğım için soruyorum özür dilerim ama bir sıkıntı olmaz demi ?
işlemciyi 3600 olarak sipariş verdim suanben bir sıkıntı yaşatacağını düşünmüyorum ama işlemcisi 5600 yapılabilir ileride durumun olduğu zaman yayında da sıkıtnı olacağını düşünmüyorum ama yine de bi araştırma yap iyice
acil miydi hocam çünkü aralık ayında modart 3060 veya 3060ti lı bir sistem çıkaracaktı onu bekleyebilirdiniz ama işte dolarada güven olmuyor hayırlı olsuntamamdır usta cok teşekkür ederim sipariş veriyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
işlemciyi 3600 olarak sipariş verdim suan
maalesef acildi'ya hayırlısı olsun teşekkürleracil miydi hocam çünkü aralık ayında modart 3060 veya 3060ti lı bir sistem çıkaracaktı onu bekleyebilirdiniz ama işte dolarada güven olmuyor hayırlı olsun