sıfır hiç bir zaman üzmezMerhaba ben sistem bakıyorum bulduğum sistemlerden biri ikinci el am aryzen 7 2700x 1650S içeriyor biri ise sıfır 1650 i310100f var hangisini tercih etmeliyim
her şey dahil 10k ya alacağım ama yinede bulursun diyorsanız bulabileceğim yer söyler misinizİkisinide tercih etmeyin 10k bütçeye. 1660Ti-2060 alırsınız
6500xt sistem toplanıyorMerhaba ben sistem bakıyorum bulduğum sistemlerden biri ikinci el ama ryzen 7 2700x 1650S içeriyor biri ise sıfır 1650 i310100f var hangisini tercih etmeliyim
Her şey dahil derken, Monitör, klavye, mouse, ses sistemi, kulaklık, oyuncu koltuğu, masa, ev, internet dahil mi?her şey dahil 10k ya alacağım ama yinede bulursun diyorsanız bulabileceğim yer söyler misiniz
Hayır sadece kasa monitörHer şey dahil derken, Monitör, klavye, mouse, ses sistemi, kulaklık, oyuncu koltuğu, masa, ev, internet dahil mi?
O zaman GTX 1650'li sistemler çıkabiliyor 7000'e. onları bekleyebilirsiniz. ya da ikinci el RX 580 felan toplayabilirsiniz yüksek ihtimalle.Hayır sadece kasa monitör
Onlari almaya gitmek için arabada lazimHer şey dahil derken, Monitör, klavye, mouse, ses sistemi, kulaklık, oyuncu koltuğu, masa, ev, internet dahil mi?
Monitörü 2k ya halledersiniz kasa içinde max 8k bütçeniz kalır giriş seviyesi sistem kovalamanız gerekir itopyada bazen 7.5k ya 1650 sistem geliyor vatanı takip edersen çok daha iyi şeyler alabilirsin.Hayır sadece kasa monitör