11.11 Fırsatları Neden Yok?

Hocam daha önce kaç kere geldi 20kya ddr5 hrm benim için ddr5 olması fazla önemli değil ryzen5600 ddr4 16gb rtx5060 gelse yeter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne cezası yazmasını istiyorsun hocam?Adamlar ister indirim yapar ister zam yapar serbest piyasa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçen sene vardı diye hatırlıyorum
son fiyat artışlarından dolayı ram ve ssd fiyatları uçmuş durumda globalde bu durum olmasaydı belki ddr4 kısmında 800 lük ramler bile 4000 falan oldu pek olası değil dediğiniz fiyatlar bu durumda birde trt bandrol falan eklendi etti derken

Bence hala yapılabilir ama nedense yapılmıyor. Parasını maksimum 25-27k ya çıkarabilen insanlar için DDR4 RTX 5060 lı sistemler yeterli olacaktır. Maddi durumu yeterli olmayıp DDR5 te gözü olmayan bir çok insan var ve bu tarz bir sistem bekliyorlar. Ram ve SSD fiyatları artmış olabilir ama belirttiğim fiyat bandında sistemleri markaların isterse gayet yapabileceğini düşünüyorum ama inatla yapmıyorlar bence.

ryzen 9700x veya 7800xd almak için 10 gündür ürünler sepette bekliyorum sabah hepsiburadaya indirim olur diye baktım adamlar zam yapmış mağazaya soru sordum verdikleri cevap aşağıda

merhaba ürünün fiyatı neye göre belirleniyor bir hafta dır 13600 seviyesinde olan ürün 11.11 indirimleri olacağı gün 14000 TL seviyesine çıkıyor anlam veremiyorum indirim değil zam yapmışsınız

Merhaba efendim,ürünlerin tedarik fiyatları dünya çapında anlık olarak çok dinamik ve değişken takdir edersiniz ki.Bu ürün özelinde dolar bazlı yükseliş meydana geldiği için fiyatlar otomatik güncellenmiştir.Bu noktada anlaşıyışınız için teşekkür ederiz

Adamların verdiği cevaba dolar yükselmiş anlık yani geçirmeye devam diyorlar
Sıkıntı şurda: Dolar çıkınca fiyatlar da çıkıyor ama ne hikmetse dolar düşünce ürünün fiyatının düştüğünü görmüyoruz.
Dolar düştüğünden "Dolar düştü neden düşürmediniz o zaman fiyatları?" diye sorunca verecekleri yanıt şu: "Önceden aldığımız ürünleri yüksek dolar fiyatından aldığımız için o ürünler o dolar kuru ile hesap edilip satılıyor. Yeni ürünler şu anki dolar kuru ile hesaplanacaktır." şeklinde olacaktır.

Yani her türlü halka geçirme derdindeler. Allah cezalarını versin.

ne 11.11 ne de kasım indirimi var bu sene hepsiburadanın vade farksız taksit kampanyası var başka da bir halt yok

Sıkıntı şurda: Dolar çıkınca fiyatlar da çıkıyor ama ne hikmetse dolar düşünce ürünün fiyatının düştüğünü görmüyoruz.
Dolar düştüğünden "Dolar düştü neden düşürmediniz o zaman fiyatları?" diye sorunca verecekleri yanıt şu: "Önceden aldığımız ürünleri yüksek dolar fiyatından aldığımız için o ürünler o dolar kuru ile hesap edilip satılıyor. Yeni ürünler şu anki dolar kuru ile hesaplanacaktır." şeklinde olacaktır.

Yani her türlü halka geçirme derdindeler. Allah cezalarını versin.
Dolar yüksekken aldıktan sonra dolar düşünce yine alıyorlar kendimden biliyorum bende switch ve router ı öyle yapıyorum.Dolar düşükken aldıklarını stoklayıp ilan açmıyorlar dolar fırlayınca bir sürü ilan açıyorlar müşteri s.k.rlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,053
Üyeler
184,377
Son üye
Lejyoner0257
Geri