Birisi link atarsa banada bildirim gelsin diye yazdim
11-12 k ya ikinci el alın hocam sıfıra dandik sistemler var parasını haketmiyorrlarToplam 15k var.11-12k PC için 3-4k monitör için olacak şekilde önerilerinizi bekliyorum.
e bakın hocam facebook gruplarından felanTemiz olursa neden olmasın.
Toplam 15k var.11-12k PC için 3-4k monitör için olacak şekilde önerilerinizi bekliyorum.
Aşağı yukarı nasıl bir PC alabilirim ona göre ikinci el veya sıfır kararı alıcame bakın hocam facebook gruplarından felan
Monitöre para kalmıyor bu sefer 1.5k ile monitör bulmak imkansızBLADE-6600 / AMD Ryzen 5 5500 MPK / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
BLADE-6600 oyuncu bilgisayarı ASUS RX 6600 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Bu fiyattan daha ucuza işe yarar 0 kasa bulamazsınız şu an. Monitör için para kalmıyor evet belki eski model varsa elinizde idare edin sonra düzgün bir monitör alın.Aşağı yukarı nasıl bir PC alabilirim ona göre ikinci el veya sıfır kararı alıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Monitöre para kalmıyor bu sefer 1.5k ile monitör bulmak imkansız
Hicbirsey yok elimdeBu fiyattan daha ucuza işe yarar 0 kasa bulamazsınız şu an. Monitör için para kalmıyor evet belki eski model varsa elinizde idare edin sonra düzgün bir monitör alın.
Yinede değerlendireceğim belki monitörü ikinci el alırım fiyatı uygun bulursamBu fiyattan daha ucuza işe yarar 0 kasa bulamazsınız şu an. Monitör için para kalmıyor evet belki eski model varsa elinizde idare edin sonra düzgün bir monitör alın.